Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Psikoloji de önemli her maç oynayınca adam hep bir şeyler yapmak istiyor ve bunun için ekstra çabaya gerek duymuyor. Veya artık Icardi fizik olarak düşüşe geçti bilemiyorum. Bizim Josef'e de aynısı olmuştu. Adam bir sakatlandı birden 2 tık aşağı düştü. Icardi'nin şu an ne bitiricilği var ne ceza sahası içi konum alma. Sanki bir değnek deydi de adama bir şeyler oldu.
Şuan tek yaptığı defansı üstüne çekmek. Her pozisyonda en az iki kişi ensesinde yine.
Zaha ve Zİyech'in bunu kullanması lazım normalde ama onlarda da bu anlamda iş yok.

Derine gelip defansı çekip kanatlara oynama işini de arada yapıyor yine ama onu da çok az yapıyor artık.

Şuan tek yaptığı defansı üstüne çekmek. Her pozisyonda en az iki kişi ensesinde yine.
Zaha ve Zİyech'in bunu kullanması lazım normalde ama onlarda da bu anlamda iş yok.

Derine gelip defansı çekip kanatlara oynama işini de arada yapıyor yine ama onu da çok az yapıyor artık.
Geçen sene yine böyleydi ama pozisyon buldu mu kaçırmıyordu. Mesela bizim maç bunun için en iyi örnek. Tek pozisyona girdi, mükemmel bir vuruşla golü attı. Colley'i bir kere aldatabilmişti, onda da gol geldi. Şimdi ne iyi pozisyon alabiliyor, ne de oyuncuları ekarte edebiliyor. Bir durgunluk var 2-3 maç yedek kalsa psikolojik olarak daha hazır hale gelir. Denemek lazım, hep aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekliyor Okan.

Geçen sene yine böyleydi ama pozisyon buldu mu kaçırmıyordu. Mesela bizim maç bunun için en iyi örnek. Tek pozisyona girdi, mükemmel bir vuruşla golü attı. Colley'i bir kere aldatabilmişti, onda da gol geldi. Şimdi ne iyi pozisyon alabiliyor, ne de oyuncuları ekarte edebiliyor. Bir durgunluk var 2-3 maç yedek kalsa psikolojik olarak daha hazır hale gelir. Denemek lazım, hep aynı şeyi deneyip farklı sonuç bekliyor Okan.
İcardi ile iyi ilişkiyi koparmak istemiyor bence antrenman yapınca düzgün yapıyo, taktiğime uyuyo vs. diye arayı bozmak istemiyor bence. Ama bu tutum yanlış. Antrenman ritmini yakalayana kadar dinlenmen lazım diyecek. Yine oynasın ama sonradan girsin. Geçen sene bunu yaptığında adam sonradan girip fener maçını aldı.

Okan'a bu sorulsa ne diyeceğini biliyorum. Zaten kupa maçları geliyor dinlendireceğim falan diyecek. Ki ümraniye maçında bile oynarsa şaşırmam bu saatten sonra.

Zaten maksat dinlendirmekle birlikte ufaktan bir uyarı vermek. Zaha yedek bırakıldıktan sonra girdiğinde yine etkisiz olsa da defansa daha çok yardım etmeye çalışıyor mesela. Zaha'da bunu yaptı bence Okan. İcardi için de yapmalı.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık