Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [2]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O maç buna nazaran daha iyi geçer ya. Bu maç liderlik maçıydı. Kim kaybederse kötü tökezlemiş olacaktı şampiyonluk yarışında. Temkinli maç oldu. Arda Kardeşler'de kendi mabadını kurtarmak için çok faul verdi, çok soğuttu maçı ve 0-0'a getirdi.

Süper Kupa tam 2-1 bitmelik bir maç havası veriyor. Öyle bir hissiyat alıyorum.
hayal kurduk şurada, hemen gerçekçi söylemlerle yok ettiniz hayallerimi :(

Icardi'yi sakatladık diye gülüyordunuz. @Nebukadnezar

Muslera ise sizin adam sakatlanmasın diye çaba harcadı.

Hasım olduk.
İşin esprisi ama suç sizinkilerde biraz oyuncu o kadar kutsallaştırıldı ki Okan sahadan almaya korkuyor. Adam son 1-2 aydır leş atıyor ama kesik yemedi halen. Biz işin dalgasındayız, o zaman zaten penaltı olduğunu dile getirdik hatta Icardi'nin sakatlanmamasını istemiştim. Ama dalga da geçmeyince gün nasıl geçecek, bizimkilere bakıyorum gelecek yok en azından GS'ye arada laf atalım da biraz neşemiz gelsin. Bizle dalga geçilse bile artık duvar yok, yıkıldı :D

Montana

İşin esprisi ama suç sizinkilerde biraz oyuncu o kadar kutsallaştırıldı ki Okan sahadan almaya korkuyor. Adam son 1-2 aydır leş atıyor ama kesik yemedi halen. Biz işin dalgasındayız, o zaman zaten penaltı olduğunu dile getirdik hatta Icardi'nin sakatlanmamasını istemiştim. Ama dalga da geçmeyince gün nasıl geçecek, bizimkilere bakıyorum gelecek yok en azından GS'ye arada laf atalım da biraz neşemiz gelsin. Bizle dalga geçilse bile artık duvar yok, yıkıldı :D
Abu’nun saçlar tuttu mu ustam o iş ne oldu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık