Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vay babayın lan o ne la liganın zirvesinde peste lisansı alınmamış bir master lig takımı var. Şakası bile komik olmazdı bir de gerçeğini yaşıyoruz

.........................Cenk(Muleka).........................
Rebic(xx).............Ox(Bahtiyar).............Rashica(xx)
............Hacı(Necip)............Gedson(Salih)............
Masuaku(Umut)..Colley(xx)..Amartey(xx)..Onur(Tayfur)

2 yedek stoper, 2 yedek kanat, dewamke.

.........................Cenk(Muleka).........................
Rebic(xx).............Ox(Bahtiyar).............Rashica(xx)
............Hacı(Necip)............Gedson(Salih)............
Masuaku(Umut)..Colley(xx)..Amartey(xx)..Onur(Tayfur)

2 yedek stoper, 2 yedek kanat, dewamke.

Rebic'e mi güveneceğiz? Asıl onun yedek olması gerekiyor. Ox'tan ve Bahtiyar'dan da olmaz. Hacı'dan da olmaz. Hele Cenk, Colley ve Amartey'den hiç olmaz. Yedek yerine daha net isimler gerekiyor bize. Şu takıma yedek almak hiçbir şeyi düzeltmez.

Rebic'e mi güveneceğiz? Asıl onun yedek olması gerekiyor. Ox'tan ve Bahtiyar'dan da olmaz. Hacı'dan da olmaz. Hele Colley ve Amartey'den hiç olmaz. Yedek yerine daha net isimler gerekiyor bize. Şu takıma yedek almak hiçbir şeyi düzeltmez.
Teoriyi konuşmuyorum. Pratikte sence öyle şeyler yapılabilir mi bu devre arasında?
Pratikte olacak şeyi yazdım ben: 2 yedek stoper, 2 yedek kanat, dewamke.
He, pratikte başka ne olur? Bu 4 mevkiinin üzerine belki 1 tane pastanın üzerine vişne olur.

Teoriyi konuşmuyorum. Pratikte sence öyle şeyler yapılabilir mi bu devre arasında?
Pratikte olacak şeyi yazdım ben: 2 yedek stoper, 2 yedek kanat, dewamke.
He, pratikte başka ne olur? Bu 4 mevkiinin üzerine belki 1 tane pastanın üzerine vişne olur.
Yedek almazlar zaten alacaksalar. İki kanat ve stoper yedeği neden alınsın? Necip, Tayyip varken iki yedeği ne yapacağız? Pratikte de hatalı. Colley'den falan da iyi stoper bulması zor değil, bulamayan bu işi yapmasın zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık