Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ya yine zor eksik olmasak, takımın kimyası 0. Bakınca yediğimiz golde Amartey'in Dzeko'yu kaçırması. Şunu daha iyi bir stoper yapmazdı. Fener'in bizi yenmesi çok olası gözüküyor ama işte derbi olunca sonucun ne olacağı belli olmuyor.

O hatayı ikinci kez yapmadılar ama, kestiler topu. İlk dadikaların azizliği bence. Beşiktaş büyük takım refleksi gösteriyor şu an.

Şom ağızlılık yapma lütfen.

Övmeyelim de taş mı olalım?

Ben feneri beğenmiyorum geçen seneki ilüzyon gibi hissediyorum. 2 maçta da rahat yeneriz diye düşünüyorum özellikle kupa finalinde ama dediğin senaryoyu istemem .d Ligdeki 3 puan şu an fazla kritik. Gerçi 5 falan atarsak dengesi şaşarsa okeyim.
Bense gsnin şuan maximumunu yaşadığını ve fenerin daha tam oturmadığıni düşünüyorum. Bence geçen seneki fbde kötü değildi bu arada. Sadece üst kalibre topçu yoktu takımda. Birde set oyunu oynayamiyorduk

Bjk topu ayağında üç saniye tutamıyor. Pozisyonları yok. Attıkları gol basit hatadan gelme ekstra penaltı. Bizim direkten dönen top + kaçırdığımız iki üç pozisyon var bunlardan ikisi net. Maçı izlemeden skora bakıp ezbere mi konuşuyorsunuz standart kf stili
maçı zorla izliyorum. maç o kadar çok duruyor ki, wc git gel, çay al gel. Meyve al gel hiçbir şey kaçmıyor. Fb direkten döndü vb ama oyun yok ortada. Dzeko sürekli ofsayt. 2 pozisyon var ama o kadar da olsun.

Bense gsnin şuan maximumunu yaşadığını ve fenerin daha tam oturmadığıni düşünüyorum. Bence geçen seneki fbde kötü değildi bu arada. Sadece üst kalibre topçu yoktu takımda. Birde set oyunu oynayamiyorduk
Bence GS tam oturmadı ya. Hatta ilk başlarda her maça bir kanat oyuncusu mutlaka damga vururken şimdi ikisinin de aksadığı üstüne İcardi'nin formsuzluğunun da üstüne eklendiği maçlar oluyor. Tete de Ziyech de daha takıma alışamadı bile. Zaha desen yeni yeni kendini buluyor. Yani GS bir maçta tüm oyuncularıyla vasatın üstünde performans gösterse harika oyun ortaya koyar. Kaan-Toreira-Sanchez- Abdulkerim-Boey bu oyuncular ileriyi her türlü taşır yeteri öndeki oyunculardan bir ikisi gününde olsun. Hepsi birden gününde olmayınca pozisyonlar boşa gidiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık