Hele tırreklerin girdikleri triplere bak hele. Çoluk çocuğun gaz kaynağı olduk ulan AK ulan İsoo
Hele tırreklerin girdikleri triplere bak hele. Çoluk çocuğun gaz kaynağı olduk ulan AK ulan İsoo
Nords'dan 6 yiyen takımın 5 attığı takıma GS'nin puan bırakacağını totem kralı bile düşünmez : PGalatasaray bu maçı da alırsa gece gündüz mutlu olmak için Ronaldo zorbalayacagim
GS o kadar kutsanmış bir takım ki bu maç Pendiksporun oyuncuları sakatlanir.Nords'dan 6 yiyen takımın 5 attığı takıma GS'nin puan bırakacağını totem kralı bile düşünmez : P
Erencan yardımcı GS alt yapısından çıkması ve Federik M. kadroda olması bir tık acaba dedirtse de Alanya'dan bile daha rahat maç olacağını düşünüyorum.GS o kadar kutsanmış bir takım ki bu maç Pendiksporun oyuncuları sakatlanir.
Artık hangi evliyayi transfer etti cidden bilmiyorum
Formalar değişse torreira, icardi, apo kerim ve zaha sezon kapatirdi. GS futbolcuları çizik bile almazErencan yardımcı GS alt yapısından çıkması ve Federik M. kadroda olması bir tık acaba dedirtse de Alanya'dan bile daha rahat maç olacağını düşünüyorum.
En azından öyle olmalı. Oynamaları gerektiği gibi oynayıp full defans yapsalar bile en az 2 farkla bitmesi gerek maçın.
Tete ve Kerem gol atsın moral bulsun vs. diye düşünüyor bence Okan.Tete Pendik'e patlayabilir. Bayadır kötü performans gösteriyordu.