Bizim tayfadan emekliye ayrılan çok oldu. Altyapıdan yeni gençler çıkarmak lazım forumda ava çıkmak farz olduOğlum ne olmus bu konuya herkes gsli.
Bizim tayfadan emekliye ayrılan çok oldu. Altyapıdan yeni gençler çıkarmak lazım forumda ava çıkmak farz olduOğlum ne olmus bu konuya herkes gsli.
Zaten şöyle bir gerçek var ki o da sıklet farkı taraftarlığa lüzüm bile yok.Gs en kötü Kopenhag ayarı bir takım.Fener ve beşiktaş bu takımın lider olduğu ligdeki beşinci altıncı takımdan 5-6 gol yiyor.
Sayınız az değil aslında ezkaza 4-1 falan Kopenhag tokatlarsa 5. günün şafağında doğudan gelir gibi gelebilirler : ))Bizim tayfadan emekliye ayrılan çok oldu. Altyapıdan yeni gençler çıkarmak lazım forumda ava çıkmak farz oldu
Sayınız az değil aslında ezkaza 4-1 falan Kopenhag tokatlarsa 5. günün şafağında doğudan gelir gibi gelebilirler : ))
Bitmedi totemlerin sinsi sinsi salıyorsun zehriSayınız az değil aslında ezkaza 4-1 falan Kopenhag tokatlarsa 5. günün şafağında doğudan gelir gibi gelebilirler : ))
Seni de emekli ettik mi bu iş tamam Datte. Yalandan bir dümen çevirmemiz şart.Bizim tayfadan emekliye ayrılan çok oldu. Altyapıdan yeni gençler çıkarmak lazım forumda ava çıkmak farz oldu
Valla tırsıyorum Kopenhag'dan. 18 yıldır evlerinde yenilmemişler şampiyonlar ligi takımlarına : ))Bitmedi totemlerin sinsi sinsi salıyorsun zehri
Kopenhag maçında şapkadan tavşan çıkarmazsak kazanma ihtimalimizi göremiyorum. Heriflerin defansı sağlam. Bayern gider ayak büyük yamuk yaptı.Valla tırsıyorum Kopenhag'dan. 18 yıldır evlerinde yenilmemişler şampiyonlar ligi takımlarına : ))
Bize çok ters bir rakip ve bir de onlara beraberlik yetiyor. MANU'ya evinde 4 atan bize de atabilir.
Umarım en azından iyi oyunumuza devam ederiz.
Seni de emekli ettik mi bu iş tamam Datte. Yalandan bir dümen çevirmemiz şart.