Whitebear D 1 Ara 2023 #7,733 Montana dedi ki: @Dattebayo..! yu uyandırın Genişletmek için tıkla ... Arıyorum da ben açmıyor, paraya da kıymış ararken arkada Ferdi Tayfur çalıyor.
Montana dedi ki: @Dattebayo..! yu uyandırın Genişletmek için tıkla ... Arıyorum da ben açmıyor, paraya da kıymış ararken arkada Ferdi Tayfur çalıyor.
Montana 1 Ara 2023 #7,734 Adam pes 13 golü atmış, zorluk düşükte https://twitter.com/i/web/status/1730339688513196158
Whitebear D 1 Ara 2023 #7,736 artyomdh dedi ki: @Whitebear D az kaldın uyumaya gidiyordun usta. Kaçıracaktın bütün eğlenceyi. Genişletmek için tıkla ... Tek göz açık pusudaydık usta.
artyomdh dedi ki: @Whitebear D az kaldın uyumaya gidiyordun usta. Kaçıracaktın bütün eğlenceyi. Genişletmek için tıkla ... Tek göz açık pusudaydık usta.
justahuman 1 Ara 2023 #7,737 Allahtan Fener son maçı spagetti tornavida ile oynuyor adamların 1 puanı var. Yoksa FB'liler çoktan son maça kalan grubu silip lige odaklanmıştı.
Allahtan Fener son maçı spagetti tornavida ile oynuyor adamların 1 puanı var. Yoksa FB'liler çoktan son maça kalan grubu silip lige odaklanmıştı.