Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
90 dakika boyunca topola-west ham maçını izledim ve şuna kanaat getirdim: 3 saat boyunca hiçbir şey yapmadan tavanı izlesem daha az sıkılırdım.

ilk pozisyonumuza 89. dakikada girdik, gol oldu ve kazandık ama rezil ötesi bir takım vardı bugün sahada. oyuncular sanki ilk kez karşılaşmış, birlikte hiç antrenman yememiş gibi oynadılar.
 
Son düzenleme:
Brugge maçı salmasa 8'i bulurdu çok rahat gördüğüm en kötü takımdı BJK birde rotasyon yapmış üstüne Rıza.

Son dakikalarda alt yapıdan bir stoper aldı oyuna o varken niye Onur Bulut'u stoper oynatmış gözüme iyi gözüktü Onur kadar oynarmış.
 
Yeni gelen yönetim Rıza hocayla el sıkışıp, veda etmeli. Tamam, senin başarılı olman beklenmiyor bu kadroyla da; iki sol ayaklı stoper yan yana olmaz, o yüzden Onur oynuyor söylemin bile devam etmemek için yeterli. Şu bitik Cenk'i ilk 11 başlatman, çıkacak onca oyuncu varken Demir Ege'yi çıkarman... Beşiktaş'a olan sevgine kıyasla maalesef bu seviye için çoğu yerli hoca gibi yetersizsin.
 
Allah Beşiktaşlılara sabır versin.

Takım sadece biraz kıpırdasın, toparlansın az biraz ışık versin diye bekliyorlar evinde 5 yiyor takım.
 
Ulan bu ne? Abi siz şaka mısınız Brugge'den böylesine küskü yemek nedir ne oluyor bjkye paf takımla mı çıkıyorsunuz maçlara anasını satayım
 
Beşiktaş için cidden üzülüyorum. Hakettiği bu değil. Ben finalde görmek isterdim. Potansiyeli bu Beşiktaş'ın. Hatta Beşiktaş buradan Kupa alabilecek bir klüp
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık