Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hasan Arat'ı ilk kez görüyorum, kaliteli birisine benziyor. Başarılar dilerim kendisine, büyük ihtimalle seçilecektir.

Hasan Arat'ı ilk kez görüyorum, kaliteli birisine benziyor. Başarılar dilerim kendisine, büyük ihtimalle seçilecektir.
Medyaya göre Hasan Arat seçilecek gibi gözükyor ama bizim üyelerin yapısı biraz farklı bundan önceki seçimlerde parayla üye yapılanlar vardı, onlardan dolayı kazananlar oldu. Bakalım Hasan Arat başkan olacak mı karşısındaki kişi de Serdal Adalı, TR'nin en zengin ve güçlü insanlarından biri. Halen TJK'da başkan ve 5'li çeteye dil uzatabilecek kadar güçlü de bir isim. Serdal Adalı gelecekse siyasi olarak güçlü olduğu için gelmesini isterim ama tabi ki gönlüm Hasan Arat'tan yana, çünkü artık güçlü isimlerden sıyrılması lazım kulüplerin. Beşiktaş kendisini kendisi idare edebilecek bir seviyeye gelmesi lazım diğer türlü isimlere bağımlı kalıyoruz.

Medyaya göre Hasan Arat seçilecek gibi gözükyor ama bizim üyelerin yapısı biraz farklı bundan önceki seçimlerde parayla üye yapılanlar vardı, onlardan dolayı kazananlar oldu. Bakalım Hasan Arat başkan olacak mı karşısındaki kişi de Serdal Adalı, TR'nin en zengin ve güçlü insanlarından biri. Halen TJK'da başkan ve 5'li çeteye dil uzatabilecek kadar güçlü de bir isim. Serdal Adalı gelecekse siyasi olarak güçlü olduğu için gelmesini isterim ama tabi ki gönlüm Hasan Arat'tan yana, çünkü artık güçlü isimlerden sıyrılması lazım kulüplerin. Beşiktaş kendisini kendisi idare edebilecek bir seviyeye gelmesi lazım diğer türlü isimlere bağımlı kalıyoruz.
Benim bildiğim Adalı o kadar da zengin bir adam değil bu arada, Çebi falan daha zengin diye biliyorum. Hasan Arat'ın en büyük avantajı çevresi, bağlantıları. Bildiğim kadarıyla Özyeğin ve Koç ailesi de destekliyor.

@Nebukadnezar @Tiksav Lee @Count Alucard Hüseyin Yücel ikinci başkan adayı oldu HAsan Arat'ın... Özyeğin falan da olursa çok sağlam listesi olacak.
Ben Özyeğin olur diyordum 2. başkanı. Fikret Orman'ın son döneminde yönetimde değil miydi kendisi. Bu noktada şüpheye düşüren tek nokta burası sanırım.

Beşiktaş'ın 2.başkanı Bahçaşehir koleji başkanı Hüseyin Yücel
10m avro verecekmiş 5 yıl için alt yapıya bağışlıcak @Count Alucard seni ilgilendiriyor.
Akatlar'daki basket stadyumun yeniden yapımının sponsorluğunu alıyormuş.
EuroLeague gidersek onunda sponsorluğunu üstlenecekmiş.

Yani parası olan birisi bakalım, Murat özyeğin olacak diye bekliyordum. Neyse bakalım diğer yöneticiler kimler olacak. Şu an için en Serdal Adalı'ya göre daha iyi bir yönetimi var.
Yöneticilik dönemini bir kenara bırakırsak, Bahçeşehir'in basketbol takımıyla başardıkları ortada. 5 senelik takımla 1 Avrupa kupası kazandı. Her ne kadar 4. basamak kupası olsa da kupa kupadır. Yeni salon için sponsor olması değerli. Yüklü bir maliyeti olacaktır oranın. Basketbol takımın bu sezonki yapılanması benim hoşuma gidiyor. Bu düzen bozulmazsa bir Efes-Fenerbahçe seviyesinde olmayız belki ama Eurocup için yarışan ve kazanan, Euroligde sırıtmayan bir takım olabiliriz.

Akademiler için yılda 2 milyon euro iyi para. Özellikle tesislerin elden geçirilmesi için çok önemli. Samet ağabeyimizin kazandırdığı-kazandıracağı tesisle birlikte çok önemli bir eşik olur akademi için. En başta sahaların adam edilmesi gerekiyor.

Benim bildiğim Adalı o kadar da zengin bir adam değil bu arada, Çebi falan daha zengin diye biliyorum. Hasan Arat'ın en büyük avantajı çevresi, bağlantıları. Bildiğim kadarıyla Özyeğin ve Koç ailesi de destekliyor.
Serdal Adalı mafyalık da ayağı olan birisi yani anç, Ali Koç vb. isimler gibi maddi gücü çok göz önünde değil. Yıllardır bilirim kendisini içeriye girdiği dönemde bile pamukörenle arası bozulmuştu. Malum o dönem transferlerde Serdal Adalı'yla kız istemye gitsek kesin alırız muhabbeti bile vardı. Açıklamalarında zaten paranın kaynağını yurt dışı inşaat firmam, uluslararası iş ortaklığım falan var dedi. Yani gayriresmi kazançlarım var, onları kullanıcam dedi kısaca.

Serdal Adalı mafyalık da ayağı olan birisi yani anç, Ali Koç vb. isimler gibi maddi gücü çok göz önünde değil. Yıllardır bilirim kendisini içeriye girdiği dönemde bile pamukörenle arası bozulmuştu. Malum o dönem transferlerde Serdal Adalı'yla kız istemye gitsek kesin alırız muhabbeti bile vardı. Açıklamalarında zaten paranın kaynağını yurt dışı inşaat firmam, uluslararası iş ortaklığım falan var dedi. Yani gayriresmi kazançlarım var, onları kullanıcam dedi kısaca.

Adalı muhtemelen Çebi'den zengindir. Çalıştığı isimler öyle basit isimler değil. Amerikan Ordusunun inşaat işlerini yapıyordu eskiden Irakta. Hala devam ediyor mu bilmiyorum bu işlere. Merak edip holding sayfasına baktım ama bayağı ilkel. Irak ve Afganistan'da 6 beton santrali varmış adamın. Buralarda iş yapmak kolay değildir. Adanalı olan varsa bilir muhtemelen Sheraton Adana da Adalı'nınmış.

Biraz daha araştırdım, ABD'nin Ankaradaki yeni büyükelçiliğini de Adalı yapmış.

Yine derinleştim, İncirlikteki inşai faliyetleri de Adalı yapıyormuş. :D

Adalı muhtemelen Çebi'den zengindir. Çalıştığı isimler öyle basit isimler değil. Amerikan Ordusunun inşaat işlerini yapıyordu eskiden Irakta. Hala devam ediyor mu bilmiyorum bu işlere. Merak edip holding sayfasına baktım ama bayağı ilkel. Irak ve Afganistan'da 6 beton santrali varmış adamın. Buralarda iş yapmak kolay değildir. Adanalı olan varsa bilir muhtemelen Sheraton Adana da Adalı'nınmış.

Biraz daha araştırdım, ABD'nin Ankaradaki yeni büyükelçiliğini de Adalı yapmış.

Yine derinleştim, İncirlikteki inşai faliyetleri de Adalı yapıyormuş. :D
Yani uluslararası siyasi gücü var adamın dediğim gibi bu tip kişilerin gücü fazla oluyor. Mesela 5'li çetenin faaliyetleri TR'yi kapsıyorken Adalı'nın uluslararası tanınırlığı varmış. Para olarak güçlü bir isim ama dediğim gibi Hasan Arat'ın ekibinde Samet Aybaba olması yeter. Zaten dediğim şey de Samet'i kim alırsa benim ibrem ona kayar diye ve Hasan Arat bu konuda şaşırtmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık