Geçen Manu rahat alır dedin usta, öyle kazandık. Totem mi yapıyorsun yenilelim diye?bakmayın son maçta everton'ı 3-0 yenmelerine. ön taraf formda olduğu sürece gs kaybetmez manu'ya.
Geçen Manu rahat alır dedin usta, öyle kazandık. Totem mi yapıyorsun yenilelim diye?
böyle bir şey demediğimden emindim ama ne olur ne olmaz diye maç günü maçtan önce ne yazmışım diye girip baktım eski konuya. kura çekildiğinde çok dalga geçtim diye bilendiniz mi bana ne oldu anlamadım ki?Geçen Manu rahat alır dedin usta, öyle kazandık. Totem mi yapıyorsun yenilelim diye?
Ben senin bir mesajını alıntılamıştım ondan bahsediyorum, bunu görmedim. Görsem söylemezdim reisböyle bir şey demediğimden emindim ama ne olur ne olmaz diye maç günü maçtan önce ne yazmışım diye girip baktım eski konuya. kura çekildiğinde çok dalga geçtim diye bilendiniz mi bana ne oldu anlamadım ki?
![]()
uzun zamandır sallamadım gs'ye. bahsettiğiniz mesajı ya kura çekildiğinde atmışımdır ya da kopenhag maçı sırasında.Ben senin bir mesajını alıntılamıştım ondan bahsediyorum, bunu görmedim. Görsem söylemezdim reis
uzun zamandır sallamadım gs'ye. bahsettiğiniz mesajı ya kura çekildiğinde atmışımdır ya da kopenhag maçı sırasında.
hahahaha en keyiflisi de o zaten. birini gömerlerken araya kaynayıp gömmek. ben de yaparım sık sık, sıkıntı değil.