Soruyorum işte kime göre ne var ne yok.Ne var bu pozisyonda?
Soruyorum işte kime göre ne var ne yok.Ne var bu pozisyonda?
Problem sadece Davinson'un sakatlanması da değil. Onun boşluğunu kısmen doldurabilecek kişi Kaan Ayhan.
Topa isteyerek vurup uzaklaştırmaya çalışıyor, o yüzden tertemiz bence. Eğer Sivaslı oyuncu müdahalenin dozunu arttırsa ve Eren o müdahale yüzünden topa istemsizce vurup top Sivaslı oyuncuda kalsa o zaman faul olurdu. Bura çok temiz. Bunun bi tık üstü müdahaleye de çoğu hakem çalmaz büyük liglerde. Bu kadar olmalı zaten bence. TR'de olsa 1 tık üstü faul olurdu ama. Eren'in denge kaybı yüzünden olmuş topa vurmasa daha iyi.Soruyorum işte kime göre ne var ne yok.
Çok hafif bence. Bu tarz fauller verilse maç 2 dakikada bir durur. İptal de edebilirdi o ayrı mesele.Soruyorum işte kime göre ne var ne yok.
2 Fener derbisine de yetişemese amma olay olur ha, sizin doktorlar çok mesai yaptı Davinson'u iyileştiremeyebilirler.. Eksiği çok hissedilir 2 derbide de oynamazsa.Problem sadece Davinson'un sakatlanması da değil. Onun boşluğunu kısmen doldurabilecek kişi Kaan Ayhan.
Ancak Kaan Ayhan merkezde olmadığı 10 dakika bile ciddi sıkıntı yaşıyoruz. Defansif zaafı minimize edip Toreira'nın baskı oyununa ciddi katkı yapmasını sağlıyor Kaan.
Bence MANU maçı gitti ve gruptan çıkmak şansa kaldı.
Ligde ise 3 puan kadar bir hakkımız var ilk yarı için. 3 puan hatta 4 puan geride olmamız çok büyük sıkıntı olmaz telafisi mümkün.
Borç sıfırlansın diye ismini değiştirerek kapat aç yaparlar.Bursaspor kapanıyormuş. Yakında 2009-2010 şampiyonluk kupası şampiyon kulüp kapandığı için 2.ye verilsin davası açılırsa şaşırmam.
Süper kupa çok önemli değil ama Ligde kaybetmek kötü olur. O zamana kadar puan farkı korunmuşsa o da çok dert değil.2 Fener derbisine de yetişemese amma olay olur ha, sizin doktorlar çok mesai yaptı Davinson'u iyileştiremeyebilirler.. Eksiği çok hissedilir 2 derbide de oynamazsa.
Galatasaraylı mıydın sen kardeş ?Dün akşam oynanan maçtan. VAR müdahil olamadığı için orta hakem kararı geçerli.
Süper kupa Fener için daha önemli. Tabi bir de ezeli rakibini yenip Süper Kupa'yı alıp o gazla devam etmek de takım içi motivasyonu arttırır. Ligde beraberlik kimseyi üzmez bence berabere bitecek. Kupa için bi tahminim yok ama sakatlar dönerse iki takımda da başa baş geçer gibi. Davinson dönmemiş olursa 1 tık ibre Fener'e yakın.Süper kupa çok önemli değil ama Ligde kaybetmek kötü olur. O zaman kadar kadar puan farkı korunmuşsa o da çok dert değil.
3 büyüklerden biri satın alsın ve pilot kulüp yapsın. Çok sağlam oyuncular yetişiyor sonuçta.Devlet el atsın, bağış gelsin diye reklam yapmışlardır. Ülkenin en büyük şehirlerinden birinin şampiyonluk görmüş, şehirle özdeşleşmiş takımını kimse kapattırmaz.