Bu şey demek. devlet bana silah versin 2 saate İsrail i alırım ama vermiyorlar, soran olursa ben teklifi verdim.Ahah penaltıdan itibaren oynayın yiyosa. Yeniden oynamaya hazirizmis.![]()
Bu şey demek. devlet bana silah versin 2 saate İsrail i alırım ama vermiyorlar, soran olursa ben teklifi verdim.Ahah penaltıdan itibaren oynayın yiyosa. Yeniden oynamaya hazirizmis.![]()
Bayadır var o muhabbet. Tam kapatma değil de birleşme gibi bisey. Daha üst lig bir takımla birleşip otomatikmen yükselme. Yoksa takım amatör lige kadar düşecek bu gidişle.Devlet el atsın, bağış gelsin diye reklam yapmışlardır. Ülkenin en büyük şehirlerinden birinin şampiyonluk görmüş, şehirle özdeşleşmiş takımını kimse kapattırmaz.
Bu adam hani TS’liydi la @Skywalker
Hangisi için diyorsun? Rambo mu Ekrem mi?Bu adam hani TS’liydi la @Skywalker
Ekrem TS’liydi adam Rambo’ya her şey çok güzel olacak demiş.Hangisi için diyorsun? Rambo mu Ekrem mi?
Fener mahvolsa her şey güzel olmaz mı?Ekrem TS’liydi adam Rambo’ya her şey çok güzel olacak demiş.
Ne var bu pozisyonda?Dün akşam oynanan maçtan. VAR müdahil olamadığı için orta hakem kararı geçerli.