Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemlerin hep bir ağızdan bu pozisyona faulün devam ettiği gerekçesiyle penaltı demelerine şaşırdım. Neden şaşırdığımı izah edeyim.

Karagümrüklü oyuncu ilk faülü yaptıktan sonra bile değil. Ayağını yere koyduğu ve dizi rakibine değdikten sonra bile pozisyon dışarda. Szymanski kendisini içeri doğru atıyor ki penaltı alsın, hemen her oyuncunun yaptığı gibi. Veya düşüyor diyelim bunun etkisiyle oyuncunun bacağı esniyor. Bu yüzden benim gördüğüm ile Trio ve Fırsat Aydınus'un söyledikleri hiç tutmuyor. Şöyle bir penaltı GS-FB aleyhine verilse ortalık 56 olurdu muhtemelen. Karagümrüklü oyuncunun dizinin Szymanski'nin tam çizgi üzerinde içeri düşmesiyle esnediği gayet net belli oluyor.

Vardır bir bildikleri ne diyeyim. Ama büyük bir takım böyle bir penaltı ile maç kazansa hem akabinde rakip yöneticiler ortalığı ayağa kaldırır.

"Bütün hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir." George Orwell-Hayvan Çiftliği

Bugün Szymanski'nin verilemeyen penaltısının benzerini Luan Peres yaptı verdiler önceki sezon. Şimdi de penaltı yok demeye getiriyor bazıları komik biçimde.

Samet'i hiç beğenmiyorum, yenilen golde yine hatası var saçma sapan çıkıyor müdehale edemiyor. Fakat el denilen pozisyonda kolu kendi önünde. Önce ki sayfada da attım. Şuna verilmiyor GS olunca...

Yani bu pozisyonda verilmiyorsa Samet'in pozisyonun penaltiyla yakından uzaktan alakası olmaması lazım. Fakat ben yine diyorum kolu kendi önünde değilde yanda vb. vücut büyütme olarak açsa net penaltı. Buna verilmemesi normal.

MW yine ne anladın neyi ekledin de kabul ediyor diyorsun? Adam soru soruyor bizimde var diyor. Bu sezon kaç penaltısı verilmedi bu takımın, aleyhine verilen hatalar kaç tane hepsine gözünü kapatıp "gri" denilebilecek pozisyonlarla algı yapmaya çalışmanız komik.

GS'nin önemli maçları skoru etkileyecek hakem hataları ile dolu. Anlat sen yine de hikâyelerini ama gerçekler ortada.
O pozisyon penaltı ama bizim de çalınmayan penaltımız var diyor yani kabul etmiş senin tartıştığın yeri.Bizimde kelimesinden senin anladığımin anlamlar çok farklı galiba türkçede öyle anlamlar yok.

yaz transfer döneminde hülle transferi yapan lyon,
ilk 13 hafta sonunda lig sonuncusu.
juninho'yu severdim ama umarım küme düşersin lyon. beter ol.

Bugün Szymanski'nin verilemeyen penaltısının benzerini Luan Peres yaptı verdiler önceki sezon. Şimdi de penaltı yok demeye getiriyor bazıları komik biçimde.

Samet'i hiç beğenmiyorum, yenilen golde yine hatası var saçma sapan çıkıyor müdehale edemiyor. Fakat el denilen pozisyonda kolu kendi önünde. Önce ki sayfada da attım. Şuna verilmiyor GS olunca...

Yani bu pozisyonda verilmiyorsa Samet'in pozisyonun penaltiyla yakından uzaktan alakası olmaması lazım. Fakat ben yine diyorum kolu kendi önünde değilde yanda vb. vücut büyütme olarak açsa net penaltı. Buna verilmemesi normal.

MW yine ne anladın neyi ekledin de kabul ediyor diyorsun? Adam soru soruyor bizimde var diyor. Bu sezon kaç penaltısı verilmedi bu takımın, aleyhine verilen hatalar kaç tane hepsine gözünü kapatıp "gri" denilebilecek pozisyonlarla algı yapmaya çalışmanız komik.

GS'nin önemli maçları skoru etkileyecek hakem hataları ile dolu. Anlat sen yine de hikâyelerini ama gerçekler ortada.
Salla zaten Reis Gs gibi bir camiayla rakibiz adamlar %100 hak yedikleri haftalarda bile bırak yüz kızarmasına üstüne gelip dalga geçiyorlar.

Her hafta 20 tane penaltı verilmesin karşıya 100 tane penaltı da bize versinler umurumda mı olur.

Önce dönüp kendi sıfatına bakacaksın sonra insanların kaşına gözüne laf söyleyeceksin.

O pozisyon penaltı ama bizim de çalınmayan penaltımız var diyor yani kabul etmiş senin tartıştığın yeri.Bizimde kelimesinden senin anladığımin anlamlar çok farklı galiba türkçede öyle anlamlar yok.
Adam burada sitem ediyor da neyse.

MW kabul etse dahi banane? Ben kurala göre söylüyorum, adam vücudunu büyütmek için kullanmıyor o kolu. Bak önceki sayfada attım aynısını atıp durmak istemiyorum, GS'li oyuncunun kol yanda açıkken penaltı verilmiyor. O verilmemişken buna hangi yüzle penaltı diyorsun? Komikliğe devam... :D

Salla zaten Reis Gs gibi bir camiayla rakibiz adamlar %100 hak yedikleri haftalarda bile bırak yüz kızarmasına üstüne gelip dalga geçiyorlar.

Her hafta 20 tane penaltı verilmesin karşıya 100 tane penaltı da bize versinler umurumda mı olur.

Önce dönüp kendi sıfatına bakacaksın sonra insanların kaşına gözüne laf söyleyeceksin.
TS maçında attıkları gol öncesi faul yapmış oyuncuları, BJK maçında Davidson dirseği var 2. sarıdan atılmalı. Bak sadece önemli diyebileceğimiz 2 maç. Daha kaç tane böyle maçları var bu yıl. Şuan puan farkı min. 7-8 olması lazımdı GS hakemleri sağolsun yarışta tutuyorlar.

Sorsan hakemler falan FB derler ama en çok TFF-MHK'yi istifaya davet eden takım FB. Ne hikmetse GS doğranıyor GS'lilere göre ama TFF-MHK istifa demeyen de o camia üyeleri... :D

Çağlar'ın Fener'e kiralanacağı söyleniyor. Milli takım için Çağlar'ın yaza hazır gelmesi iyi olur ikisi de normal de sağ stoper ama Abdulkerim ile uyum yakalasalar çok iyi olur. Biri sol biri sağ ayakla uzun iyi paslar da verir.

Ama gelmese de iyi olur. Samet Fener'de 10 maç oynasa 2-3 penaltı yapar. (( :

Kendisini ispat etmek için çok hırslı oynuyor. Zaten çok dengeli biri değil ekstra dengesiz müdahaleler yapmasına neden oluyor bu durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık