Yine totodan penaltı uydurmuşlar şaşırtmadı.
Aynen kardeş işine gelmeyince öyle olur.Yine totodan penaltı uydurmuşlar şaşırtmadı.
Samet'in pozisyonuna penaltı çalınabilirdi neden çaldın falan demezdim.Aynen kardeş işine gelmeyince öyle olur.
Hakemlerin hep bir ağızdan bu pozisyona faulün devam ettiği gerekçesiyle penaltı demelerine şaşırdım. Neden şaşırdığımı izah edeyim.Szymanski pozisyonu penaltı mı? Penaltı diyenin spor konusunda yorumlarına itibar etmem.
Teknik direktör kabul etmiş sen hala konuşuyorsun yine şaşırtmadın.Almadınız değil alamadınız. O yüzden Burgercı Ndombiliye kaldınız ya hani unuttun mu?
Bu iş bencelerle sencelerle değil kuralda ne yaşıyorsa o MW. Adam vücudunu büyütmek için kullanmıyor elini, dümdüz vücudunun ve yüzünün onunde kolu. O yüzden penaltı falan değil bu pozisyon. Kolu yukarıda ya da yan tarafta açık olsa penaltıydı.
Bugün Szymanski'nin verilemeyen penaltısının benzerini Luan Peres yaptı verdiler önceki sezon. Şimdi de penaltı yok demeye getiriyor bazıları komik biçimde.Samet'in pozisyonuna penaltı çalınabilirdi neden çaldın falan demezdim.
Bunun haricinde Ferdi'yi rakip takım fazla yıprattı Hakem'in sarı kart göstereceği pozisyonlar vardı Ferdi'ye yapılanlar için.
Genel olarak kötüydü hakem.
ha işin özüne dönersek bugün zaten 10 puan önde olmamız lazımdı ligde varsın 2-3 puanı da gitsin bugün sıkıntı olmazdı.
Hak yiyerek bir şeylere() gelenler gibi olmamıza gerek yok ufacık şüphe dahi olsa istemem. Ofsaytımsıyla işimiz olmaz.
MW yine ne anladın neyi ekledin de kabul ediyor diyorsun? Adam soru soruyor bizimde var diyor. Bu sezon kaç penaltısı verilmedi bu takımın, aleyhine verilen hatalar kaç tane hepsine gözünü kapatıp "gri" denilebilecek pozisyonlarla algı yapmaya çalışmanız komik.Teknik direktör kabul etmiş sen hala konuşuyorsun yine şaşırtmadın.![]()