Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sana üç boyutlu nasıl anlatayım bunu şimdi çözemedim. Vücudu topu vurana dönük olsa, göğüs hizasındaki ele gelse dediğin gibi vücuda gelen top olur haklısın derim. Ama burada yan dönük, eli vücudundan önde oluyor. Neyse çok da önemli değil.
Yahu pozisyonun fotoğrafı var, dirsek bildiğin vücudunun önünde. Neyi anlatacaksın?

Yani burada önemli olan nokta vücut büyütmesi yapmış mı oyuncu? Cevap? Hayır.

Bak bu tip pozisyonlarda penaltı budur.

Fakat GS'li futbolcu olduğu için verilmiyor. Şimdi vücudunun önünde kolu olan adam için penaltı hikâyesi anlatmayın lütfen. :D

Messi'den sonra Arjantin'in ilk 10 numarası Claudio Echeverri olacak gibi : ))

pep, julian alvarez'i iyiden iyiye 2. forvet-10 numara karışımı kullanıyor. olur da o pozisyonu kıvırırsa julian, 10 numarayı alabilir arjantin milli takımında ama messi'den sonra o formayı bir 5 seneye kimseye vermemeli arjantin. ağırlığının altında ezilmeyecek futbolcu yok.

pep, julian alvarez'i iyiden iyiye 2. forvet-10 numara karışımı kullanıyor. olur da o pozisyonu kıvırırsa julian, 10 numarayı alabilir arjantin milli takımında ama messi'den sonra o formayı bir 5 seneye kimseye vermemeli arjantin. ağırlığının altında ezilmeyecek futbolcu yok.
Bu çocuk daha 17 yaşında. Ve Avrupa'da oynamıyor. Silinip gidebilir, formanın ağırlığından bağımsız çıtasını yükseltemeyip oyun içinde ezilebilir. Ama oyun tarzı Arjantin 10 numarası olmak için uygun. Yoksa nice yeni maradonalar gibi yeni messilerde yok olup gidecektir.

Bana kalsa 10 numarayı komple emekli etmeleri lazım. :gamyon:

Bu çocuk daha 17 yaşında. Ve Avrupa'da oynamıyor. Silinip gidebilir, formanın ağırlığından bağımsız çıtasını yükseltemeyip oyun içinde ezilebilir. Ama oyun tarzı Arjantin 10 numarası olmak için uygun. Yoksa nice yeni maradonalar gibi yeni messilerde yok olup gidecektir.

Bana kalsa 10 numarayı komple emekli etmeleri lazım. :gamyon:
sadece messi olsa 10 numaranın sahibi katılırdım bu görüşe ama maradona da en az messi kadar tanrı konumunda arjantin'de. hiç sanmıyorum emekli edileceğini.

arjantin ve brezilya'da bu yaş grubunda bu oyuncu gibi kimler kimler vardır. gelişimini devam ettirebilirse yolu mutlaka avrupa'dan geçer. izleyip göreceğiz artık. hak ediyorsa da alsın 10 numarayı ama yakinen olmasa da 16 yaşından beri takip ettik neymar'ın kariyerini. yeni messi dendi. messi'yi geçecek dendi. 25'te futbolu saldı, 30'da arabistan'a gitti.

konudan alakasız, yıldız ismi yok oyuncuda. bence olmaz bundan.

rakam versem yalan olur ama çoğu oyuncu harcanıp gidiyor. ona yapacak bir şey yok. altyapılardaki oyuncuların %10'undan azı profesyonel futbolcu olabiliyor. sektör bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık