Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
15 milyonluk Cengiz'in bahane bile sunmasına gerek yok. 3 milyonluk Abdülkerim yanlış yaptı.
Cengiz'in durumunda da absürt bir durum yok bence. Hazır değilse katılmasının bir anlamı yok.

Zaten sakatlık sonrası kendisini bulamamışken ve İrfan Can, Yusuf Sarı, Ömür gibi formda oyuncular varken sakatlıktan çıkmış oyuncuyu çağırmaya gerek yoktu zaten.

Zaten bunu demiş. Hem de kampın ilk günü demiş.

“Ermenistan maçı A Milli Takımımız için çok önemli. Bu nedenle bu maçta takımı yalnız bırakmam doğru olmaz. Japonya karşılaşması ise özel bir maç ve eşim her an doğum yapabilir. İzin verirseniz Belçika seyahatine katılmak istemiyorum. Galatasaray’ın tesisleri ile evimin arasındaki mesafe 15 dakika. Bu süreçte antrenmanlara devam edeceğim

Eşim doğum yapabilir dedi diye takılan varsa bu kadar takılmaya gerek yok. 7-8 aylıkken elbette doğum yapabilir.

Muhabbet biraz daha uzarsa "niye bu zor zamanlarda çocuk yapıyor" denebilir.

Abdulkerim'e bu konuda haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Adam durumunu anlatıp resmi maçta katılıp hazırlık maçında 7,5-8 aylık eşinin bulunduğu ile gitmek istemiş.
Üstelik bunu forma almayı hak ederken almadığı dönemde yapmış. Fedakarlık yapmasını gerektiren bir durum değil Japonya maçı.

Cengiz Ünder'in ise çağrılması hata. Sakatlıktan dönmüş tekrar sakatlanmış, form tutamamış oyuncuyu çağırmanın gereği bile yoktu.
Şimdi eşi mi bahane ? Yoksa 11 oynamaması mı ?

Cengiz’le Apokerim bir mi usta Cengiz’i akşam 10-11 halısahaya çağırsam bir kere geçirmem benim kanattan paso yan pas yapar.

Şimdi eşi mi bahane ? Yoksa 11 oynaması mı ?
Bunu ben söylüyorum Abdulkerim değil. Bahane şu bu demeye gerek yok.

Forma giyen bir oyuncunun yokluğunda milli takım sıkıntı çeker taraftar buna tepki verir anlarım. Ama ortada öyle bir durum bile yok diye altını benim çizdiğim bir durum.

Yoksa adam Ermenistan maçından sonra değil önce istemiş izni zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık