Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem'in yerli oyuncu olması açısından gs için çok değerli. Eğer kerem giderse 3 yerli kuralında çok sıkıntı yaşayancak. Fener sırf bu yerli kuralı yüzünden Cengiz e 15m euro bayıldı. Bu çok önemli bir konu. Ama dediğin gibi Kerem yolcu gibi görnüyor.
Oyuncuya sosyal medyadan çok baskı var tribünlerde homurdanmaya başlar yakında.Oyuncu gitmek istiyorum derse güzel bir teklif de gelirse tutmak zor olur.Mevcut kadro yapımızla Kerem i göndermek büyük problem ama ne doğru düzgün yerli sol bek var ne de 8 numara.İlkay haberlerini ciddiye almıyorum Barcelona nın oyun planının merkezinde adam.Gelecek olsa yazın gelirdi zaten.Rıdvan sol bek için konuşuluyor bir ihtimal o gelebilir.Orta sahaya 8 numara transferi yapılacak Toreira ve gelecek 8 beraber oynayacak Kaan denklem dışı kalıyor.Kerem'i göndersen bir dert kalsa bir dert.Okan Buruk hiç denedimi maç içinde hatırlamıyorum ama en azından bir maç Kerem i sola Zaha'yı sağa çekip Ziyech i 10 numara da deneyebilir.Bu sefer de Zaha sağa çekip vuran bir oyuncu olduğu için onun gol girişimini tamamen kısmış olacak...Bilmiyorum Zaha Kerem mevzusu içinden çıkılmaz bir mevzu oldu.Keşke Kerem 10 numarada tutturabilseydi çok kaçırıyor öyle böyle değil artık boş kaleleri de kaçırmaya başladı.Ceza sahası dışı şut denemesi de yok oldu. Zaha sprint özelliğini kullanmadığı için onu da kaçıramıyor.Birkaç kere denedi attı koşu yoluna koşmadı Zaha.Kerem atmayı bırakınca da neden önüme atmıyorsun diye el kol yaptı. İcardi'yi çaprazdan kaçırıyordu arkasında oynarken çok etkili olmuyor.Okan Buruk uykusunda Kerem ve Zaha'yı görüyordur içinden çıkılmaz hal aldı.

Eminim xg'de de aynı durum var. Mesela Kerem'in 2 gol 1 asist ile oynadığı Samsunspor maçındaki Kerem'in oranları xg:0.29 xa:0.30 buradan da anlayabilirsin.

Bundan öyle bir sonuç çıkmaz ki. Gol attıysa gol beklentisi 1.00 olmuyor. Gol attığı pozisyonun beklentisi neyse o yazılıyor yine. Yani isterse 5 gol atsın. Hepsi çok zor golse hepsinin beklentisi toplamda bir olabilir vs. Zaten herhangi bir golün beklentisi tek başına 1.00 olamaz çünkü penaltının bile 0.7-0.8 civarında. Gole çevirse de çevirmese de yansıyan bu oluyor sadece. Asistte de aynı şey geçerlidir muhtemelen.

• Like
Tepkiler: Vvv

Montana

Ortada oynamasına oynuyor. Ama verimi düşüyor. %100'ü ile oynayamıyor. Şutunu geliştirse o kaçırdıklarını atsa demişsin. İşte sorun da bu zaten Kerem'in ilk dokunuşu ve bitiricilği iyi değil. Forvet arkası için en gerekli özelliklerden ilk ikisi bunlar zaten. Sen bir balıktan uçmasını isteyemezsin.
Kerem'in sol kanat oynadığı ilk 6 maçta 3 gol 5 asisti var tekrar ediyorum 5 asist. Hepsinde de 90 dk oynamıyor bu arada. Forvet arkasında oynadığı 5 maçta 0 skor katkısı. Asist beklentisi yükselmesi gayet normal çünkü kaleye daha yakın yerde oynuyor ve doğrudan daha fazla pozisyona giriyor çünkü. Ama sonuç 0 skor katkısı. Sürekli top eziyor. Zaten kariyerinde ilk defa okan hoca oynatıyor bu rolde o da mecburiyetten belli yani. Bu mecburiyet Kerem'i mahvetti. Bu sene sonu Kerem'in Gs de ki son senesi olarak görüyorum. Artık daha fazla durmaz bu takımda. Piskolojik olark çok yıprandı adam.
Tamam da bir oyuncunun başka pozisyona direkt adapte olması zor zaten, oynayarak evrilmesi lazım. Bence Kerem’de 10 oynayacak kumaş var, dört beş maçta hemen olmayacak gözüyle bakmamak lazım.

Bundan öyle bir sonuç çıkmaz ki. Gol attıysa gol beklentisi 1.00 olmuyor. Gol attığı pozisyonun beklentisi neyse o yazılıyor yine. Yani isterse 5 gol atsın. Hepsi çok zor golse hepsinin beklentisi toplamda bir olabilir vs. Zaten herhangi bir golün beklentisi tek başına 1.00 olamaz çünkü penaltının bile 0.7-0.8 civarında. Gole çevirse de çevirmese de yansıyan bu oluyor sadece. Asistte de aynı şey geçerlidir muhtemelen.
Haklısın.

Orkun Kökçü, Hakan Çalhanoğlu, Cengiz Ünder yok.

Bunların yerinde İrfan, Yusuf Sarı ve Ömür oynayabilir muhtemelen.

Forvete gençlerden birini değil de Barışı koyabilir yoksa o da denkleme dahil olur.

Trabzon'dan Berat da şans bulabilir.
İsmail Yüksek - Salih Özcan-İrfan Can üçlüsüyle çıkar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık