Ülkenin durumuna bakınca FB'lileri bu tarz işlerde geyik yapmasını anlayamıyorum. xd
Ülkenin durumuna bakınca FB'lileri bu tarz işlerde geyik yapmasını anlayamıyorum. xd
Bize forvet lazımsa size daha çok lazım Selim.Size forvet lazım, dzeko gerçi teknik ekibe adam lazım demiş. İsmail hocama operasyon yapıyorlar yine.:d
Gesem yine bir yerlerde ülkeyi nasıl temsil ediyor senin dediklerine bak ofsaytımsı. :SÜlkenin durumuna bakınca FB'lileri bu tarz işlerde geyik yapmasını anlayamıyorum. xd
Döngüyü kıran imparatordan razıyız…Dün apaçi Mustafa üzerinde gs forması varken Filistinli kadınları evine davet ediyordu.
Hep gs çıkıyor bu tarz işlerin altından ve bu beni çok güldürüyor.
Enteresan.
30 milyona aşkın taraftarı var. Hırlısı hırsızı doğal olarak daha çok göze batar. Herkes çocukluktan takım seçiyor sonuçta. 18 yaşını geçtikten sonra oturup karar veren var mı ki hangi takımı tutacağını? Muhtemelen sen de çoğu kişi gibi 6-7 yaşından beri Gslisin. 25 yaşında suç işlesen 'Gsliler hep böyle'' demek tutarsız olur. Çünkü sen çoktan taraftar olmuşsun çocukluktan.
Kaliteli ayaklı el freni reis bakalım nasıl dönecekDevre arasında Zajc gidici gibi görünüyor. Lincoln iyileşmiş, devre arasına kadar forumuna bakıp onu alırız kadroya.
30 milyona aşkın taraftarı var. Hırlısı hırsızı doğal olarak daha çok göze batar. Herkes çocukluktan takım seçiyor sonuçta. 18 yaşını geçtikten sonra oturup karar veren var mı ki hangi takımı tutacağını? Muhtemelen sen de çoğu kişi gibi 6-7 yaşından beri Gslisin. 25 yaşında suç işlesen 'Gsliler hep böyle'' demek tutarsız olur. Çünkü sen çoktan taraftar olmuşsun çocukluktan.
Devre arasına kadar sağlam kondisyon yüklemesi lazım...Kaliteli ayaklı el freni reis bakalım nasıl dönecek![]()