Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün apaçi Mustafa üzerinde gs forması varken Filistinli kadınları evine davet ediyordu.
Hep gs çıkıyor bu tarz işlerin altından ve bu beni çok güldürüyor.:hhh:
Enteresan.

30 milyona aşkın taraftarı var. Hırlısı hırsızı doğal olarak daha çok göze batar. Herkes çocukluktan takım seçiyor sonuçta. 18 yaşını geçtikten sonra oturup karar veren var mı ki hangi takımı tutacağını? Muhtemelen sen de çoğu kişi gibi 6-7 yaşından beri Fenerlisin. 25 yaşında suç işlesen ''Fenerliler hep böyle'' demek tutarsız olur. Çünkü sen çoktan taraftar olmuşsun çocukluktan.

Üye silindi 7717

30 milyona aşkın taraftarı var. Hırlısı hırsızı doğal olarak daha çok göze batar. Herkes çocukluktan takım seçiyor sonuçta. 18 yaşını geçtikten sonra oturup karar veren var mı ki hangi takımı tutacağını? Muhtemelen sen de çoğu kişi gibi 6-7 yaşından beri Fenerlisin. 25 yaşında suç işlesen ''Fenerliler hep böyle'' demek tutarsız olur. Çünkü sen çoktan taraftar olmuşsun çocukluktan.
Ben hepsi böyle demedim ki.Sık sık gsli çıkması beni güldürüyor sadece...

Niye açıklama yapıyorsun yahu onlar da biliyor zaten de takılmaya yer arıyorlar işte. Ciddi olduklarını düşünmüyorsundur. Yoksa haber aramaya gerek yok zaten böyle şeyler için , sırf benim tanıdığım ya da şahit olduğum her taraftar grubundan şurada söyleyemeyeceğim suçlar işleyenler var

Niye açıklama yapıyorsun yahu onlar da biliyor zaten de takılmaya yer arıyorlar işte. Ciddi olduklarını düşünmüyorsundur. Yoksa haber aramaya gerek yok zaten böyle şeyler için , sırf benim tanıdığım ya da şahit olduğum her taraftar grubundan şurada söyleyemeyeceğim suçlar işleyenler var

Açıklama yapma niyetinde değilim. Invi de zaten herkes böyle dememiş, kendimce yorumda bulunuyorum. Herkesin farklı görüşü olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık