Ben hakem konuşmadım ama dün gece, eski hakemlere yorumculara baktım da bizi bildiğin dogramis hakem. FB tarafı öyle bir algı yaptı ki 2 aydır sanki kendimizi savunmak suç gibi oldu. Hatay forveti o kadarfaul yaptı kart bile yemedi, sadece sürekli uyarı yedi.
Maç genel olarak hakeme yazar mı diye düşünüyorum alakası yok. Hakemler sadece yine çok kötüler. Bu maç hocaya takıma ve kazımcan a yazar. Okan'a yazar İcardi ondan daha önde kafasına göre oynuyor. icardi dinlendir kardeşim bir şey olmaz. Kerem den 10 numara olur çok yetenekli ama ilk kontrol çok kötü, kafası ezber çalışıyor. Yetenekleri var hızı var ama pas hızı isabeti ilk dokunuş bu çocuk 10 numara olamaz. Zaha'nin önüne değil arkasına atıyor. Pasları sert atıyor. Oyun görüşü icardi. İcardi gör ama daha rahat daha boş birileri de var onlara atman daha kolay olsa bile İcardiye atıyor. Kerem solda rahattı yüksek katkısı vardı. Zaha alıyorsan bu çocuga güven verecektin. Biz bile zaha büyüsüne kapıldık. Kerem unuttuk hemen. Çocuk fedakarlık yaparak oynuyor başka büyük isimli oyuncu olsa hoca eleştirir beni yerimde oynatmıyor diye hoca yerdi. Zaha kotuyken ya da diğer yıldızlar kotuyken kerem iyiydi. Onun sıkıntısı evet biz biraz nankör davranışlarımiz var ama kardeşim frikik bile atıyorsun yani çalışma yaparak ilk kontrol bitiricilik vb çalışırsın. Yani oyun zekani gelistir bir zahmet basit oynamak en iyisidir.
Gelelim icardi ye, en büyük GSli olldun aşk adamı her şeye tamam ama önceden en zor golleri atıyordun. Şimdi en basitleri kaciriyorsun tamam takım sana oynayamiyor sol taraf işlemiyor sen fedakarlık yapmak istedin.hatay maçından bırak yapma dinlen bizim sana tüm sezon ihtiyacımiz var. Suç biz de var icardi eleştiremedim bile hahaha
Gelelim kazımcan a, ya kardeşim heyecanlı olsun fazla stres olursun Bayern maçında cuvallarsin ona bir şey demedim. İnsan uyuyamaz bile hayatının maçı karşındaki adamlar 100m fiyat olarak ama artık Hatay maçındasin. Gücün yetmez kosamazsin anlarım, basit hatalar yaparsın anlarim. Hamle yapar çalım yersin yere düşersin anlarım ama büyük takım değil 2. Lig takım oyuncuları bile yanındaki stoper kart yediyse tehlikeli anlarda bunu aklına yazar, biz basıyoruz değil mi yani kontra yiyeceğiz. Burada boey ol diyen yok ama basit bir faul rakibi tut formadan çek. Bu ne kadar zor olabilir. Davinson yerlerde yuvarlandi. Daha ne olmasıni bekledin, geri geri kaçıyorsun sadece. Hepsini geçtim Davinson maçin ilk yarısında yedi yani devre arasında bunu demişlerdir. İkinci yarı davinson kartı var dikkat et kendine diye, sen bunu dinlemedin mi? Senin kartın var tamam bende diye ok dersin.
Kerem D. Namı diğer dayı ne oldu niye oynamıyor, tempolu oyun zor ona da acayip isabetli ortayapiyor korner attın bu maçta oyunu tutacaksın onu niye almıyorsun?
Mertens geçen sene müthiş katkı yaptı yani oyun bitmisken niye alırsın bu adam Manu ya karşı aklıyla gol atmak yerine penaltı ve kırmızı aldı. İcardi ile pas bağlantısi kurup oyun aklını yüksek tutacak,üstüne kerem kaçırdığı pozisyonlarda mertens olsa hangimiz gol atamaz deriz. Zaha çıkar Kerem mertens barış Alper yap gitsin sen bu kadro ile şampiyon oldun. Ligi süpürmeye yeter bunlar.
Gelelim transfer olaylarına kardeşim ya tutarsa denersin de sürekli denemezsin. İcardi dünya yıldızı ok. Tuttu. zaha ya kimse hayır demez ama kerem var orada tamam kimse hayır demez demedik. Solda zani var taş gibi yetenekli seri hızlı, uzaktan yazar skorer oyuncu. Hakim ve tere yapiyorsun ya zaten zani tutmuş sadece mental sıkıntı var. Leo yu sen niye veriyorsun, elinde Angelinho var ona bir şey olsa Kazımcana kalacaksın başka da bek yok elinde bu nasıl kadro planlaması ya. Kazım iyi oynasa bile lig şampiyonlar ligi vb hepsini kaldıracak mi? Bunu hesaplamadiniz mi ciddi ciddi? Sola dünya yıldızı zaha alıyoruz ama arkasında kim olacak kazımcan mi?
Genel olarak bunlar sıkıntı ama.devre arası bir sol bek ve orta sahayla iş biter. Lig kaçmaz ama sıkıntı şampiyonlar ligi dünkü maçı ben kazımcanin yaptığı hataları 10 kere izlediysem Manu ve Kopenhag TDsi kaç kere izlemiştir.