O kadar taraflı maçtı ki Twitter'da @RedTeroR 'ün tayfa karagece tagıyla TT giremedi.Aynı pozisyonlar Fener'e olsa, çoktan kara gece diye tag açmışlardı.![]()

O kadar taraflı maçtı ki Twitter'da @RedTeroR 'ün tayfa karagece tagıyla TT giremedi.Aynı pozisyonlar Fener'e olsa, çoktan kara gece diye tag açmışlardı.![]()
Aynı yayından izliyordum, bu kadar bariz penaltılar nasıl verilmiyor hakemlerin bu tavrı şüpheli tarzı bir şey söyledi.İngiliz spikerden dinledim kaçak yayın, adam ilk defa bir maçta GS kadar hakkı yenen bir takım gördüm gibisine bir şeyler dedi.
İkinci penaltıyı ne ara yedin be hain hakem, birini anca yakalamışım.
Fener olsa şu pozisyonlarda 3 tane penaltı kullanırdı (Bir tanesini Tadic kaçırınca tekrar ederler) @II. Invictus @Montana
Aynı isimler ardarda aciklama yapmış fazla olsun diye ayrı ayrı yazmışlar
Fener olsa şu pozisyonlarda 3 tane penaltı kullanırdı (Bir tanesini Tadic kaçırınca tekrar ederler) @II. Invictus @Montana
Arap spikerden izledim, Fb'yi şampiyon yapmaya çalışıyorlar dedi usta. Arapların siyasi ilişkileri düşünülünce kaygı verici bir yorum.Aynı yayından izliyordum, bu kadar bariz penaltılar nasıl verilmiyor hakemlerin bu tavrı şüpheli tarzı bir şey söyledi.
Hakemlerin kariyer tehlikede şu maç sonrası. Siz nasıl GS'ye penaltı ve kırmızı jokeri vermezsiniz diye fırçalar...mehmet büyükekşi bugün çok üzgün
Hakemlerin ne dediğinin bir önemi yok. A da deseler B de deseler.