Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
st. pauli-hannover maçında tribün karıştı. hannover taraftarları sahaya yabancı maddeler attı ve polisle çatıştı. güvenlik güçleri de jopla vurmaya başladı taraftarlara.

işin tuhafı, hem alman rejisi canlı yayınladı görüntüleri hem de maç iptal olmadı.

Onachu yılın gollerinden birini attı.Asıl adamı uzaylı gibi gösteren gol değil golden sonra 2 metre boyuyla ters takla atması...Oyuncunun sözleşmesine baktım zorunlu satın alma falan yok kiralık sadece.Trabzon çok iyi adam bulmuş o da kiralık sene sonu Ali Koç 15 milyon euro verip aldı bile.

Antalya'm da çok iyi gidiyor, seneye bir UEFA yapıp kombine alıp maçlara giderim. 07 Gençlik gibi taraftarlar genelde ergenlerden oluştuğundan çok sevmiyorum. Tribünde yerimi alıp maçları zevkle izlerim artık. Lan Beşiktaş beni local seyirci yapma yolunda gidiyorsun :S
Milli takım aday kadrosuna zeki çelik yerine antalya'dan bünyemin balcının gelmesini bekliyordum. Ligde full oynamış ve iyi performans sergileyen Bünyamin varken toplamda sadece 96 dk forma şansı bulmuş Zekiyi alıyorsun kadroya. Montella patlayacak bir yerde de bakalım..

Onachu yılın gollerinden birini attı.Asıl adamı uzaylı gibi gösteren gol değil golden sonra 2 metre boyuyla ters takla atması...Oyuncunun sözleşmesine baktım zorunlu satın alma falan yok kiralık sadece.Trabzon çok iyi adam bulmuş o da kiralık sene sonu Ali Koç 15 milyon euro verip aldı bile.
Bu oyuncu böyle oynamaya devam ederse. Gs ve fener bu oyuncuyu almak için rekabet ederler.

Antalya'm da çok iyi gidiyor, seneye bir UEFA yapıp kombine alıp maçlara giderim. 07 Gençlik gibi taraftarlar genelde ergenlerden oluştuğundan çok sevmiyorum. Tribünde yerimi alıp maçları zevkle izlerim artık. Lan Beşiktaş beni local seyirci yapma yolunda gidiyorsun :S
En son nuri hocayı kovma muhabbeti vardı kovmadıylarsa helal olsun

Nelsson'u umarım devre arası satabiliriz. Yoksa elimizde patlayacak. Şunun son maçtaki performansına baksanıza:
Oyunda kaldığı 12 dakikalık sürede bir gol yediren Victor Nelsson, hiçbir ikili mücadeleye girmedi. Danimarkalı stoper ayrıca 8 kez topla buluşurken, 7 pasında sadece 3 isabet sağlayabildi ve 4 kez top kaybetti. %43 pas isabetiyle maçı tamamlayan stoper oyuncusu, 3.9 reyting alarak maçın uzak ara en kötüsü oldu.
Eski takımı olan kopenhag için bilerek maçı sattığını düşünmeye başladım artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık