Ne yapalım dostum ? Kupadan mı çekilmemizi istiyorsunuz ?Fenerbahçe büyük takım, ismi bile duyulmamış takımlarla maç yaparsa tabii ki komik olur.
Ne yapalım dostum ? Kupadan mı çekilmemizi istiyorsunuz ?Fenerbahçe büyük takım, ismi bile duyulmamış takımlarla maç yaparsa tabii ki komik olur.
Daha üst seviyede rekabet etmek her zaman daha iyidir. Sadece GS değil lig takımları da bu mentalde hareket ettiği sürece avrupa başarısında devamlılık kaçınılmaz olur.Gruplardan çıkabilirsek çıkalım. Bence Avrupa'da oynamaktan daha iyi.
Ofsaytımsı duymayacak ya ona şükür, yine unuttum bak GS sayesinde yine duyar. Penaltımsılar, ofsaytımsılar sizin sevdiğiniz şeyler...Sana söz Çocuğun 11 yaşına gelince şampiyonlar ligi müziği duyacak. ama televizyondan Gs Maçı izlerken![]()
Akıllara gelen o mistik takım.Ne yapalım dostum ? Kupadan mı çekilmemizi istiyorsunuz ?
Daha üst seviyede rekabet etmek her zaman daha iyidir. Sadece GS değil lig takımları da bu mentalde hareket ettiği sürece avrupa başarısında devamlılık kaçınılmaz olur.