Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kupa maçı iyi bir para için Arabistan'da oynanabilirdi zaten yabancılar Noel ayağına gitmezdi. Güzel bir para kaldırıp üstüne yeni pazar yapardık. Araplara bu oyunculari da 40-50m e satardik. 100.yil olayı var anlıyorum ama normal yıllarda gayet yapılabilir.

Dursun Özbek, Süper Kupa maçına ilişkin, "Birçok gündem maddesi vardı. Bir tanesi de Süper Kupa'nın Türkiye'de oynanmasıydı. Bu görüşüldü. Galatasaray Spor Kulübü Divan Kurulu'nun görüşü kupanın Türkiye'de oynanması." dedi.

2-3 milyon için insanların zevkini öldürmeye gerek yok. Gerekirse süper kupaya çıkmasınlar, ceza gelirse de üç büyük kulüp lige çıkmamalı. Bir denyo yüzünden koskoca kulüpleri kimse tahakküm altına alamaz.

Marka değerinin artmasına bu kadar önem verselerdi, Araplarla karma lig maçı yaparlardı Gazze için. Hem ligin reklamı olurdu hem de iki insanlık yapmış olurdu Ekşi denen bylokçu...

Küçük kulüplere şike konusunda göz açtırılırsa büyük kulüplere göz yumulur.
Bu yüzden 0 tavizle kimsenin gözün yaşına bakılmaması gerekir.

Para için onurunu satanlar domino taşı gibi etiğindeki taşları da döker. Sonuna kadar gitsinler.

2-3 milyon için insanların zevkini öldürmeye gerek yok. Gerekirse süper kupaya çıkmasınlar, ceza gelirse de üç büyük kulüp lige çıkmamalı. Bir denyo yüzünden koskoca kulüpleri kimse tahakküm altına alamaz.

Marka değerinin artmasına bu kadar önem verselerdi, Araplarla karma lig maçı yaparlardı Gazze için. Hem ligin reklamı olurdu hem de iki insanlık yapmış olurdu Ekşi denen bylokçu...
Açıkçası bu mesele bana pek danışıksız gibi gelmiyor. Öyleyse en azından bu noktada TFF geri adım atar umarım.

Kulüplerle anlaştıktan sonra yurtdışında finaller vs. oynana bilir ben buna çok karşı değilim ama 100. yıl gibi önemli bir yılda, çat pat da olsa insanların demokratik haklarının sesi de olabilen bu taraftarları bu yıl böyle bir organizasyondan mahrum bırakmanın anlamı yok. İki taraftar grubu aynı statta güzel koreografilerle maçı hem bir kutlamaya dönüştürür hem de birlikte izlenecek derbiler için güzel bir örnek olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık