Adam doğuştan TR'nin en zengini hayatında bir kuş sütü eksik. Üzüldüğü tek nokta muhtemelen FB'nin 4 yıl şampiyon olamamasıydı başkan oldu 10 yıl yaptı vizyon başkanım. xdŞirketi salsın diye Fenerbahçe’ye başkan yapmışlar adamı
Adam doğuştan TR'nin en zengini hayatında bir kuş sütü eksik. Üzüldüğü tek nokta muhtemelen FB'nin 4 yıl şampiyon olamamasıydı başkan oldu 10 yıl yaptı vizyon başkanım. xdŞirketi salsın diye Fenerbahçe’ye başkan yapmışlar adamı
Birde hakem demezler mi ya ahahjajajak başakşehirin bile şampiyon olduğu ligde feneri şampiyon yapmıyorlar ahhshajshjs hulkla aynı derecede inandırıcılıktaAdam doğuştan TR'nin en zengini hayatında bir kuş sütü eksik. Üzüldüğü tek nokta muhtemelen FB'nin 4 yıl şampiyon olamamasıydı başkan oldu 10 yıl yaptı vizyon başkanım. xd
Fenerin 100. yıl forması çıkmış, aldın mı?Gsnin 5li çetesi toplanmış adalet dağıtıyor ahahshdfjkdksjdnk Bu adamlar merak ediyorum Erden ligi bitirtmeyiz dediğinde neredeydi acaba![]()
Yayın etrafında diğer duranlar oraya girmiyor ama İrfan Can giriyor dikkat ettiysen. Orası da dahil kurala.Burada dönen topa ilk dokunan değil ilk içeri giren kurala uymamış oluyor yanlış değilsem.
Benim takımların formalarıyla bir derdim yok insanların kendini değiştirmesiyle bükmesiyle sorunum var sen avatarını değiştirip duruyorsun diye bizi kendinle mi karıştırıyorsunFenerin 100. yıl forması çıkmış, aldın mı?
Benim takımların formalarıyla bir derdim yok insanların kendini değiştirmesiyle bükmesiyle sorunum var sen avatarını değiştirip duruyorsun diye bizi kendinle mi karıştırıyorsunDaha bundan 1-2 ay öncesine kadar gs forması giydiriyorlardı bana kimin işine hangi söylediğim geliyorsa o tarafa yamıyorlar.
TeşekkürlerÇemişgezek spor forması hediye edeceğim sana.
Halkı kin ve öfkeye davet ediyor, üstüne bundan gaza gelip mal holiganlar bir şey yapsalar sorumluluğunu alacak mı acaba? Ülkenin en elit ailelerinden birinde doğup büyük yetişen adam bile holiganlıktan neler söylüyor, çok üzücü gerçekten. Yazık gerçekten yazık.Ali Koç'un şirazesi kaydı.
Ali Koç: "Bu adamlara nefes aldırmayın. Nerede görürseniz tepki gösterin. AVM'de görseniz tepki gösterin, fotoğraflarını çekin. İzmir, Urla'da bir kahvaltı fotoğrafı çekildi. Kim bunlar? Yok Erden Timur değil. İki hakem. Biri Cüneyt Çakır. Bu fotoğrafı koyuyorum. Bilin. Ensenizdeyiz. Fenerbahçeliler böyle davranın, nefes aldırmayın bu adamlara."
Ne demek gidin fotoğraflarını çekin, aklın başında mı Ali?