Maçı izleyemedim üstadlar Fenerbahçe’nin hakkı yendi mi ? @Skywalker @Arthur Morgan @artyomdh @Hidalg0
Osayi'nin verilmeyen penaltısı var. Rakip Naruto'daki temassız kurbağa yumruğu tekniğini kullandı. Tsliler senjutsu kasmışMaçı izleyemedim üstadlar Fenerbahçe’nin hakkı yendi mi ? @Skywalker @Arthur Morgan @artyomdh @Hidalg0
İsmail'de cezalı haftaya yine puan kaybı var fenerin.. O formayı yakmayacaktın fenerli. Adam size gol atmaktan başka ne yaptı ki ?
Doğru ya kırmızı görmüştü değil mi? Bence çok önemli bir eksiklik.İsmail'de cezalı haftaya yine puan kaybı var fenerin.. O formayı yakmayacaktın fenerli. Adam size gol atmaktan başka ne yaptı ki ?
Gs Store’dan alışveriş yaptığı için teşekkür ederizBayrak yakmak hadi neyse de, forma yakmak nedir yahu? Zeka geriliği belirtisi resmen.
Bir sonraki maçı 11 kişi tamamlama ihtimalimiz arttı en azındanDoğru ya kırmızı görmüştü değil mi? Bence çok önemli bir eksiklik.
Sakatlığı falan da yok sevindim bak şimdi : ))
Üstüne gelmek için etiket yapmadım, eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Ben bzim maçlarda da fb maçlarında da hakeme bu kadar takılmıyorum, Fb tarafı sürekli kara gece dediği için bu maç özelinde çoştum biraz yoksa yarın fb alehine olsun takılmam, lehine olursa da takılmam. derbide kendi aramızdaki maçı ayrı tutuyorum orada kıyamet kopar. Genel olarak hakemler kötü deyip geçiyorum ve takılmıyorum diyorum. Yarın Gs maçlarında pozisyon pozisyon gelmeyin diyorum yani. Çünkü hakemler kötü. FB GS diye ayrımı yok benim gözümde.Bak benim demek istediğim şu. Ben konuşuyorsam sen de konuş. Beni etiketleyip konuş demenizin alemi yok. Ben herhangi birinizi etiketleyip, şunu da konuşun bunu da konuşun demiyorum. Konuşulmasını istiyorsam yazıyorum buraya fikrimi. Katılırsın katılmazsın orası ayrı, sen yazarsın ben katılırım ya da katılmam. Ama tutup şunu da konuş bunu da konuş demek ne kadar mantıklı? Ben GS maçlarından sonra çıkıp bunu da konuşun dedim mi herhangi birinize pozisyon atıp vs. Demek istediğim bu benim. Ha çok objektif görüyorsanız da pozisyonu atın sorun buna ne diyorsun diye yok sarkastik yapıyorsanız benzer hareketleri ben de sergilerim eğer bu tutumunuz devam ederse.
Hakem makem boş iş. Sahaya ağırlığını koyan kazanır yürür gider.Üstüne gelmek için etiket yapmadım, eğer yanlış anlaşıldıysam kusura bakma. Ben bzim maçlarda da fb maçlarında da hakeme bu kadar takılmıyorum, Fb tarafı sürekli kara gece dediği için bu maç özelinde çoştum biraz yoksa yarın fb alehine olsun takılmam, lehine olursa da takılmam. derbide kendi aramızdaki maçı ayrı tutuyorum orada kıyamet kopar. Genel olarak hakemler kötü deyip geçiyorum ve takılmıyorum diyorum. Yarın Gs maçlarında pozisyon pozisyon gelmeyin diyorum yani. Çünkü hakemler kötü. FB GS diye ayrımı yok benim gözümde.
Gs Store’dan alışveriş yaptığı için teşekkür ederiz