Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte TS'nin bir şey oynayamamasının sorunu o oyuncular genelde hücum hareketliliğini üstüne alan kanat organizasyonlarında baş adam Trezeguet ile oyun kuran şut çeken Bakasetas yok. Ona rağmen gol yiyorsun. Fenerbahçe mental olarak da yok. Boy ortalaması da yüksek olmasına rağmen hala uzun atan orta kesen bi Fener var onu da anlamadım.
Dostum attıkları gol de saydığın oyunculardan bir gram eksiği olmayan Visca'nın ekstra icraatı sayesinde geldi. Çalımı attığı oyuncu da bizim as oyuncular sakat olduğu için oynayan yedek defans. Ortada abartılacak bir durum yok.

Saçma bir çıkarım. Üç tane ilk 11 oyuncusu yok adamın ve ts'ye maç başından beri baskı kuran bir takım var sahada. Tek başında Fred olsa düğüm gene çözülürdü şu maç onu geç Zajc sıçmasa o bile yeter. İso'luk durum yok yani.
Şu olsa, bu olmasa, sakatlık olmasa vs diye birşey mi var ya. Bu ne saçma mantık. Bu mantıkla zaten her maça bir bahane bulursun :D 3 kulvarda da yarışacakları belliydi ona göre takım kuracaksın. Allah aşkına koskaca 200m euroluk kadro değerindeki fenerbahçe'nin kendi evinde oynadığı maça bakın. Bu oyunun fener taraftarını tatmin etmemesi lazım bence. Şampiyonluğu belirleyen maçlar büyük maçlardır. Fener'in en büyük sorunu bu olmuştur hep görülüyor ki olmaya da devam ediyor.

Fener'in golü yiyince oyundan düşüşü, TL'nin dolar karşısında düşüşünden daha sert. Şunu Galatasaray'da asla göremezsiniz mesela. Manchester,Bayern maçında bile yaşanmadı bu.

Fener'in golü yiyince oyundan düşüşü, TL'nin dolar karşısında düşüşünden daha sert. Şunu Galatasaray'da asla göremezsiniz mesela. Manchester,Bayern maçında bile yaşanmadı bu.
Bence Beşiktaş maçında yaşandı. 10 kişi formsuz rakibe kendi evinde oynaması gerekenden daha düşük performansta oynadı. En azından bana göre. Derbiler bilinmezlik.

Şu olsa, bu olmasa, sakatlık olmasa vs diye birşey mi var ya. Bu ne saçma mantık. Bu mantıkla zaten her maça bir bahane bulursun :D 3 kulvarda da yarışacakları belliydi ona göre takım kuracaksın. Allah aşkına koskaca 200m euroluk kadro değerindeki fenerbahçe'nin kendi evinde oynadığı maça bakın. Bu oyunun fener taraftarını tatmin etmemesi lazım bence. Şampiyonluğu belirleyen maçlar büyük maçlardır. Fener'in en büyük sorunu bu olmuştur hep görülüyor ki olmaya da devam ediyor.
Şu olmasa bu olmasa dediğin takımın 3 as oyuncusunun aynı anda sakatlanması. Bir tane Toreira gitse elinizden tüm sezon gte gelecek durumdasınız. Gelmiş saçma mantık bahane bulmak kolay vs çekiyorsun. Yapma dostum allasen billur geçmeyin adamla ya

Onuachu'nun geçen hafta attığı golde de hakem direkt faul diyerek Var'ın önünü kesti bu hafta da faul verilerek aynısı yapıldı. Sıkıyorsa diğerlerine yapsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık