Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendileri çalıp kendileri oynuyor, bu hakemler o yüzden bu kadar rezil.

Adamlar pozisyon tekrarı vermiyor.

Gs'nin Tırt ligine hoşgeldiniz.
FB maçı olsa bir şey olmayan pozisyonu 10 defa gösterirler bu yıl bunu da görüyoruz. Bu sistem kendilerine çalışıyor diye savunanlar da zamanı gelince işler tersine dönerse umarım yaygara yapmazlar...

@Crocus 5:12'den sonra ağır çekimde bak. Formaları değiştir ve GS'nin öyle bir penaltı aldığını hayal et : ))

@Nebukadnezar 06:26'dan sonra Kasımpaşalı arkadan göğüs atıp topu almaya çalışıyor Abdulkerim de sinirlenip topu saklıyor ve iki eliyle birlikte adamı itiyor. Bunlar olurken orta hakem de net olarak pozisyonu izliyor.

Bence bu kararlar doğru.

Tam kadro olsak ikiside çok kolay maçta şimdi problem.
Sene başı demiştim ya hani sakatlar şampiyonluğu belirleyecek diye. İbre gsye kayıyor gibi. Defansın problem olduğunu da görüyorduk...
Son zamanlarda FB maçlarını izlememeye karar verdim. Uğurlu geliyor izlemem. Bu yüzden defans sorununuz var mıydı bilmiyorum. Genelde defansa ve kaleciye pek iş düşmüyordu maalesef :artiz:

GS'li TFF yöneticisi stattan çıkıyor sen pozisyon tekrarı diyon. :d
Kendileri çalıp kendileri oynuyor, bu hakemler o yüzden bu kadar rezil.

FB maçı olsa bir şey olmayan pozisyonu 10 defa gösterirler bu yıl bunu da görüyoruz. Bu sistem kendilerine çalışıyor diye savunanlar da zamanı gelince işler tersine dönerse umarım yaygara yapmazlar...
Biz gol atıyoruz, golün tekrarından önce pozisyon tekrarı veriyorlar.

Cehennem varsa yarısı gsli yöneticilerle dolacak :hhh:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık