GS'li TFF yöneticisi stattan çıkıyor sen pozisyon tekrarı diyon. :dAdamlar pozisyon tekrarı vermiyor.
Gs'nin Tırt ligine hoşgeldiniz.
GS'li TFF yöneticisi stattan çıkıyor sen pozisyon tekrarı diyon. :dAdamlar pozisyon tekrarı vermiyor.
Gizli silahımız kendisi, 10 özel antrenörle çalışıyor, sabah akşam Bayern maçları izletiliyor duyumları aldım (Kulis bilgisi). Bu sezon iki tane misyonu varmış birisi Bayern maçı.Bakambu Bayern maçında yazacak gibi duruyor. @Whitebear D
Gizli silahımız kendisi, 10 antrenörle çalışıyor, sabah akşam Bayern maçları izletiliyor duyumları aldım (Kulis bilgisi). Bu sezon iki tane misyonu varmış birisi Bayern maçı.
Kendileri çalıp kendileri oynuyor, bu hakemler o yüzden bu kadar rezil.
FB maçı olsa bir şey olmayan pozisyonu 10 defa gösterirler bu yıl bunu da görüyoruz. Bu sistem kendilerine çalışıyor diye savunanlar da zamanı gelince işler tersine dönerse umarım yaygara yapmazlar...Adamlar pozisyon tekrarı vermiyor.
Son zamanlarda FB maçlarını izlememeye karar verdim. Uğurlu geliyor izlemem. Bu yüzden defans sorununuz var mıydı bilmiyorum. Genelde defansa ve kaleciye pek iş düşmüyordu maalesefTam kadro olsak ikiside çok kolay maçta şimdi problem.
Sene başı demiştim ya hani sakatlar şampiyonluğu belirleyecek diye. İbre gsye kayıyor gibi. Defansın problem olduğunu da görüyorduk...
GS'li TFF yöneticisi stattan çıkıyor sen pozisyon tekrarı diyon. :d
Biz gol atıyoruz, golün tekrarından önce pozisyon tekrarı veriyorlar.Kendileri çalıp kendileri oynuyor, bu hakemler o yüzden bu kadar rezil.
FB maçı olsa bir şey olmayan pozisyonu 10 defa gösterirler bu yıl bunu da görüyoruz. Bu sistem kendilerine çalışıyor diye savunanlar da zamanı gelince işler tersine dönerse umarım yaygara yapmazlar...
Böyle bir ikili arasında tercih olmaz.Fener ve Messi arasında tercih yapmaya zorlanıyorum demek...
@Whitebear D olabilir ama emin değilim. Oyaji olağan sabıkalımız her zaman : ))