Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tadic'i görünce şaşırdım. Isı haritasını biliyorum çünkü. Bu sayılar doğru mudur bilmiyorum. Kontrol edebileceğim yada karşılaştırabileceğim bir veri de yok.
Doğrudur diye düşünüyorum. Takip ettiğim kadarıyla bu sezon bir maç hariç hepsini tamamen izledim, ısı haritası asıl yanıltan kısım olur bence bu konuda. Misal Ferdi'nin ısı haritasını görmüştüm, gördüğüm en iyisi olabilir. Sağ ve sol taraf oynaması sebebiyle mevkisinin baya en iyilerinden.

Zaten asist beklentisi olarak Tadic yine bu konuda ligin en iyisiydi. Bunun sebeplerinden biri de top ile o noktalarda buluşması zaten.

Doğrudur diye düşünüyorum. Takip ettiğim kadarıyla bu sezon bir maç hariç hepsini tamamen izledim, ısı haritası asıl yanıltan kısım olur bence bu konuda. Misal Ferdi'nin ısı haritasını görmüştüm, gördüğüm en iyisi olabilir. Sağ ve sol taraf oynaması sebebiyle mevkisinin baya en iyilerinden.

Zaten asist beklentisi olarak Tadic yine bu konuda ligin en iyisiydi. Bunun sebeplerinden biri de top ile o noktalarda buluşması zaten.

O nasıl bir fark öyle :oleyo2:

Son düzenleme:
arsenal ile west ham karşılaşıyor. dakika 66 ve skor 3-0. buraya kadar tamam ama 3-0 önde olan takım west ham. benim bünyem alışkın değil böyle skorlara. ben west ham'ı büyük takımlara 3 atsın diye sevmedim. sanırım bırakacağım west ham taraftarlığını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık