GS bu senede şampiyon olunca benArabistan maçından sonra artan Ronaldocu sayısının final maçından sonra ani düşüşü. @Montana spor sohbete gelmeyip çaktırmadan diğer konulara yazıyordu.
Fener 10 sene lige ambargo koyar ama Ronaldo Messi'den iyi olamaz, sen rahat ol.GS bu senede şampiyon olunca ben
Fenerbahçe şampiyon olursa spoiler konularında rahat bırakın usta, kafa dinlicem.GS bu senede şampiyon olunca ben
12-11-19-15Allah'sız gibi oynuyordu. Kainatta o performansı geçebilecek tek performans gene Messi'nin bir başka döneminden çıkar ancak.
Rahat ol GS'ye 2 maç yenilmediğiniz sürece şampiyonsunuz. 2 maçta da yenilirseniz yapacak bir şey yok.GS bu senede şampiyon olunca ben
Utanmazlık sınır tanımıyor artık.Messi kazanmadığı yere gitmez. Son balonu da almamıştır daha isterse verirler. Vaktinde nasıl wesley ve Neymar'ın hakkı yenildiyse sevmesem de şimdi Haland'ın hakkını bir güzel yerler. @RedTeroR haksız mıyım?
Paso totem yapıyorsun bir kaza bela olur şampiyonluk giderse kara tahtaya yazacağım ilk isim sensin dostumRahat ol GS'ye 2 maç yenilmediğiniz sürece şampiyonsunuz. 2 maçta da yenilirseniz yapacak bir şey yok.
6 ay sonra ikimizden biri:Fenerbahçe şampiyon olursa spoiler konularında rahat bırakın usta, kafa dinlicem.
Adam bu ulu Messi gününde bile totem yapıp şirk koşuyorPaso totem yapıyorsun bir kaza bela olur şampiyonluk giderse kara tahtaya yazacağım ilk isim sensin dostum