Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamamen futbol cahili bir insan olarak bir sorum var.

Son zamanlarda FB iyi gidiyor ve biraz biraz ilgilenmeye başladım bu yüzden.

Neredeyse herkes FB'ye ayrımcılık yapıyorlar, hakemler doğruyor falan diyor.

Benim anlamadığım Erdoğan FB'li değil mi? Mantıken tersinin olması gerekmez mi ya da hiç olmazsa üst makamdan gizlice bir höt çekilmesi en azından TFF'nin nötrlenmesi?
Erdoğan en son Gs tribünlerinde istifa sesi çıkmadığı, siyasetten uzak durdukları için teşekkür ediyordu. :D 🤭

İşte dışarıdan bakan mantıklı bir insan böyle düşünür, ama maalesef taraftar olunca herkes kendinin doğrandığını düşünüyor, birkaç haftaya sen de başlarsın merak etme :D
Mantıklı.

Erdoğan en son Gs tribünlerinde istifa sesi çıkmadığı, siyasetten uzak durdukları için teşekkür ediyordu. :D 🤭
Ama bu yorumu doğru kabul edeceğim bence de böyledir. Hakemlere rağmen kazanacağız :a:

Şimdi bilerek FB ye haksızlık yapıyorlar ki, ilerde GS ye haksızlık yapıp , şampiyonlugu FB ye versinler bu sırada da gsliler bir şey diyemesinler. Bunlar hep taktik.
Aynen, puan kaybetse şey diyecekler de mi "Biz bilerek yaptık ama siz de puan kaybetmeyecektiniz. Tüm planı bozdunuz yaa. :("

Arkadaş Fenerbahçe'ye haksızlık yapılıyor deyip bundan nasıl GS'yi mağdur çıkarıyorsun aklım ermiyor gerçekten. :D

Benim anlamadığım Erdoğan FB'li değil mi? Mantıken tersinin olması gerekmez mi ya da hiç olmazsa üst makamdan gizlice bir höt çekilmesi en azından TFF'nin nötrlenmesi?
Ya koç ailesi var direkt arkalarında yedirir mi hakkını öyle .d Kaç senedir başarısız geçen sezonlardan sonra tüm tuşlara basıyorlar hskshskjs

Ben yazmadım futbol yorumcuları söyledi bende burada dile getirdim. Fbli yorumcular Bir şey demediler.
Aynen, puan kaybetse şey diyecekler de mi "Biz bilerek yaptık ama siz de puan kaybetmeyecektiniz. Tüm planı bozdunuz yaa. :("

Arkadaş Fenerbahçe'ye haksızlık yapılıyor deyip bundan nasıl GS'yi mağdur çıkarıyorsun aklım ermiyor gerçekten. :D

Aynı mantıkla bol bol vergi afları vs. de alması lazım ama en çok bu faydaları sağlayan takımı tahmin et bakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık