Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''Teraziye gelmeyen hırsızıdır" deyip teraziyi çalan yöneticiniz var hala ne anlatıyorsun ofsaytımsı? :D
Timsah olayın doğru olduğunu tüm medya biliyor sizin yöneticiler daha kendi yalanına inanmıyor. Teraziye gelmeyen hırsızdır lafı da ben tüm telefonlarımı çevremdekilerin telefonlarını veriyorum savcıya tüm spor kulübü yöneticileri de yapsın aynı işi sonrası kullanılmış bir laf. Yani vizyon başkan ve çevresinde bu işe girseler neler çıkar aman aman. :D

Fenerbahçe Bayern maçı gibi kumar oynar mı bilinmez ama bence istese de oynayamaz çünkü teknik direktör etkisi vardı.Okan Buruk Fatih Terim’in Uefa kupası dönemini iyi bildiği için onu örnek almış o dönemdeki pres futbolunu oynatmaya çalıştı ama kadro o dönemdeki kalitede olmayınca ters tepti.Yazdıklarım silindi neyse ben taraftarlık yapmıyorum gördüğümü söylüyorum mesela Bayern yenecek türk takımı yok şu an yenerse şansa yener o da gol atıp kapanırsa yener gibi.
Hocam boşa laf anlatıyorsun şuan sadece kendini yoruyorsun.Az kaldı Aralık ayına aralıkta bunlarla 2 maç oynayacağız orada zaten akkoyun karakoyun ortaya çıkacak.Yok Mancester yenerlermiş yok Bayern 5 atamazmış bunların hepsi boş şuan için.Aralık ayına kadar malesef bu Mancester a biz 5 atardık bu Bayern i biz parçalardık gibi söylemleri çok duyacağız az sabır 1 ay sonra daha rahat kafayla ilerleriz :D Ben birşey demiyorum anlayış gösteriyorum senelerdir kötü kadrolar izlediler şimdi ellerinde güzel bir takım var kadro çok iyi heyecan duyulması normal.Ama Galatasaray'ın kadrosu kötü gibi bir duygu oluşmuş çoğunda.Galatasaray'ı biz de eleştiriyoruz 8 lazım sol bek lazım diyoruz ama karşılaştırma yaptığımız takımlar Mancester ve Bayern onlara göre eksiğiz. Ligin hala çok üstünde kadro kalitesi.Dediğim gibi 1 ay sonra çıkıp 2 maçta da yenerler bizi ligde puan farkı biraz açılır kupayı da alırlar eyvallah Fenerbahçe bu sene bizden iyi takım der mücadelemize devam ederek bizden iyi olan takımı geçmeye çalışırız.Ama kendi evlerinde 3 leyip arap çölünde kupayı alıp gelince gerçeklerle yüzleşme seansı başlar.Foruma bir dinginlik bir sakinleme gelir :D

Timsah olayın doğru olduğunu tüm medya biliyor sizin yöneticiler daha kendi yalanına inanmıyor. Teraziye gelmeyen hırsızdır lafı da ben tüm telefonlarımı çevremdekilerin telefonlarını veriyorum savcıya tüm spor kulübü yöneticileri de yapsın aynı işi sonrası kullanılmış bir laf. Yani vizyon başkan ve çevresinde bu işe girseler neler çıkar aman aman. :D
Hahaha hala saçma sapan yorumlar ile "Medya biliyor" algısı yapmanız kadar komik bir şey yok. Fanatik GS'li Büyükekşi TFF'si bile "Kanıt getirin" diye açıklama yaptı. Hala daha "Medya biliyor" diye kendini avutuyorsun terazici ofsaytımsı. :D

Yahu o kadar boş yapıyor ki sadece laf, gitsin versin suç duyurusunda bulunsun var mı engelleyen? Yok. O da biliyor cakallığında işin ama sizin işinize öyle geliyor zaten...

Cengiz iyi oynamak bir yana tamamen iyileştiğinde oynatılmadığı süreçte neler yapabileceğinin farkında değilsiniz. :D
Ne yapar en fazla yediği paranın tadını çıkarır.

Sizin hakemlerinizle, böyle ittirilip kaktırmanızla zaten tırt liginden bir şey olmaz bizim bu sene maçları izleme sebebimiz takımın oynadığı futbolun zevk vermesi.

Hahaha hala saçma sapan yorumlar ile "Medya biliyor" algısı yapmanız kadar komik bir şey yok. Fanatik GS'li Büyükekşi TFF'si bile "Kanıt getirin" diye açıklama yaptı. Hala daha "Medya biliyor" diye kendini avutuyorsun terazici ofsaytımsı. :D

Yahu o kadar boş yapıyor ki sadece laf, gitsin versin suç duyurusunda bulunsun var mı engelleyen? Yok. O da biliyor cakallığında işin ama sizin işinize öyle geliyor zaten...
Sizin Semih Soydan doğruluyor, GS aleyhinde konuştuğunda boy boy video attığın Ahmet Çakar var diyor. Bu iş çözecek olan TFF görüntüleri vermek istememesi her şeyi açıklıyor aslında ama sen kendi yolun dışına sapmazsın işine gelmezse. xd

Ne yapar en fazla yediği paranın tadını çıkarır.

Sizin hakemlerinizle, böyle ittirilip kaktırmanızla zaten tırt liginden bir şey olmaz bizim bu sene maçları izleme sebebimiz takımın oynadığı futbolun zevk vermesi.
Bakalım sizin kadroyla eş değer kalitede olan ilk maçınız TS ile hafta sonu ne kadar oynayacaksınız o oyunu göreceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık