Şuraya ne zaman girsem agliyon nerdeyse her sayfada buna benzer mesajın var midem bulandı artık.
Şuraya ne zaman girsem agliyon nerdeyse her sayfada buna benzer mesajın var midem bulandı artık.
Kerem'e gelince "Müdehale var" Ferdi'ye gelince "O şekilde düşmesi inandırıcı değil" hahaha.@Dattebayo..! @Teach
Görüşe öcü muamelesi yapmanıza gerek yok iki pozisyonda aldatmaya yönelik pozisyon bana göre. Ferdi'nin o dokunmaya o kadar şiddetli düşmesi inandırıcı gelmedi.
Kaderin cilvesi Timsah Ercanlar. xdKerem'e gelince "Müdehale var" Ferdi'ye gelince "O şekilde düşmesi inandırıcı değil" hahaha.![]()
Çevir kazı yanmasın ofsaytımsı, alıştık senin bu hallerine.Kaderin cilvesi Timsah Ercanlar. xd
Hayır sadece masum bir soru sordum.@Dattebayo..! @Teach
Görüşe öcü muamelesi yapmanıza gerek yok iki pozisyonda aldatmaya yönelik pozisyon bana göre. Ferdi'nin o dokunmaya o kadar şiddetli düşmesi inandırıcı gelmedi.
Pozisyonun tamamını atmak lazım. Burası çok kısa almış olay tam belli olmuyor.
Boey'in sarı kart yemesi lazım. Ferdi'ye penaltı çalınması lazım. İki pozisyon da çok net. Hangi takımı tuttuğumuzun önemi yok bunu yazabiliyor olmamız lazım.@Dattebayo..! @Teach