Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ee madem hakemler maça çıkacaktı, maçlar niye ertelendi o zaman? şakkadanak cezaları da açıkladılar zaten? aptal aptal işler.

an itibarıyla athletic bilbao - atletico madrid maçını izliyorum. iyi maç oynandı şimdiye kadar. izleyecek maç arayana tavsiyemdir.

ee madem hakemler maça çıkacaktı, maçlar niye ertelendi o zaman? şakkadanak cezaları da açıkladılar zaten? aptal aptal işler.

an itibarıyla athletic bilbao - atletico madrid maçını izliyorum. iyi maç oynandı şimdiye kadar. izleyecek maç arayana tavsiyemdir.
Çağlar ilk 11?

Birileri istesin diyemi acaba.

Neyse umarım iyi maç çıkarır ve Simone beğenir. Böylece FB'ye veya BJK'ye gelmesine gerek kalmaz.

Çağlar ilk 11?

Birileri istesin diyemi acaba.

Neyse umarım iyi maç çıkarır ve Simone beğenir. Böylece FB'ye veya BJK'ye gelmesine gerek kalmaz.
oblak ayakta tutuyor madrid'i. bilbao'nun direkten dönen 1 topu ve oblak'ın 2 net kurtarışı oldu ilk 35 dakikada. atletico pozisyon veriyor ve çağlar'ın da çok iyi olduğunu söylemek zor. geçen sene oynamadı, bu sene sakatlandı derken yavaş yavaş dönecek muhtemelen çünkü atletico'nun stoper hattı o kadar da iyi değil. ileride süre aldığı maç sayısı artarsa şaşırmam.

tam çağlar hakkında yazarken çağlar penaltı yaptırdı :( :(

kalede oblak değil de sıradan bir kaleci olsaydı eğer ilk 70 dakikada 5'lik olurdu atletico madrid. direkten dönen topla kaçan penaltıyı dahil etmiyorum bu 5 gole.

Son düzenleme:
garnacho ve antony kesinlikle bu seviyenin topçusu değil. gelişim gösterme ihtimalleri var tabii ki ama iki sene içinde nottingham'da görebiliriz bu iki topçuyu da.

onana yine sahaya bırakacak gibi gözüktü ilk 22 dakikada. beklemedeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık