Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maçtan sonra mevcut kadroda, transfer dönemine kadar sol bek alınmayacaksa 11e Emrecanı yazmayan hocanın lisansını sorgularım. Eksikleri var Emrecanın yok değil. Uzun pas ve orta konusunda performansı düşük ama bu maç defansif anlamda iyi bir oyun ortaya koydu.

Semih gol atamada da kattığı dinamizmi kimse inkar edemez. Kendini kanıtlama arzusundan kaynaklı bencilliği var. Ama akademi seviyesinde bunu yapıyor olduğunu bildiği için deniyor sürekli. Denesin, denemeden kral olamaz.

Oyunun başındaki ileri üçlümüzün oyunda oldukları süre boyunca toplam xG değerleri 0.25

Semih’in 45 dakikada oluşturduğu değer 0.6

Mustafa da 16 yaşında ilk maçı olmasına rağmen konum almasıyla unut vadediyordu. Zaten ikisi de farklı tipte forvet oyuncusu. Semih’in daha patlayıcı bir tekniği varken Mustafa daha sakin oturaklı bir oyun stiline sahip.

Demir Ege orta sahada denediği yaptığı defansif müdahalelerle iyiydi.

Bir de çocukların birbirlerini bilmesi çok önemli. Demir Ege bir kere şut girişiminde bulunacak gibi oldu, akademililer direkt topran çekildi. Şut kabiliyetini bildiklerine yordum ben ama Oxtu sanırım Demir Ege’nin topa vurmasının önüne geçti:

BJK’de gençlere üç maç şans verilmeli ancak devre arasında mutlaka iyi kalitede 4-5 oyuncu alınmalı.Lig sonuna kadar gençlerle iş yürümez.Yürünülmeye kalktı mı aradaki fark daha da fazla artar.Hem bizim medya bir iki maçta skor gelmedi mi direk fişlerini çeker gençlerin.

Bu maçtan sonra mevcut kadroda, transfer dönemine kadar sol bek alınmayacaksa 11e Emrecanı yazmayan hocanın lisansını sorgularım. Eksikleri var Emrecanın yok değil. Uzun pas ve orta konusunda performansı düşük ama bu maç defansif anlamda iyi bir oyun ortaya koydu.

Semih gol atamada da kattığı dinamizmi kimse inkar edemez. Kendini kanıtlama arzusundan kaynaklı bencilliği var. Ama akademi seviyesinde bunu yapıyor olduğunu bildiği için deniyor sürekli. Denesin, denemeden kral olamaz.

Oyunun başındaki ileri üçlümüzün oyunda oldukları süre boyunca toplam xG değerleri 0.25

Semih’in 45 dakikada oluşturduğu değer 0.6

Mustafa da 16 yaşında ilk maçı olmasına rağmen konum almasıyla unut vadediyordu. Zaten ikisi de farklı tipte forvet oyuncusu. Semih’in daha patlayıcı bir tekniği varken Mustafa daha sakin oturaklı bir oyun stiline sahip.

Demir Ege orta sahada denediği yaptığı defansif müdahalelerle iyiydi.

Bir de çocukların birbirlerini bilmesi çok önemli. Demir Ege bir kere şut girişiminde bulunacak gibi oldu, akademililer direkt topran çekildi. Şut kabiliyetini bildiklerine yordum ben ama Oxtu sanırım Demir Ege’nin topa vurmasının önüne geçti:
Bizim gençlerde Semih dışında adam akıllı fiziği olan yok. Hepsi cılız mesela bu sorunu en çok Rıdvan Yılmaz'da çekiyorduk. Hızlı ve kademeleri iyiydi ama ikili mücadelede fiziken güçsüz kalıyordu. Emrecan Terzi, Mustafa(16 yaşında daha belki 1-2 yıla kadar fiziğini geliştirir.) Demir Ege'de fiziken biraz cılız ama yapısı öyleyse bunu daha efektif kullanması gerekiyor, Emirhan Topçu İzmirli kızları düşürdükten sonra biraz da İstanbul kızlarına yazıyor herhalde:) Bana göre gençlerimiz de sıkıntı yok. Her maç 1 tanesine şans verilse bile adamlar maç deneyimiyle birlikte fiziklerine de yükleme yaparlar.

Bizim gençlerde Semih dışında adam akıllı fiziği olan yok. Hepsi cılız mesela bu sorunu en çok Rıdvan Yılmaz'da çekiyorduk. Hızlı ve kademeleri iyiydi ama ikili mücadelede fiziken güçsüz kalıyordu. Emrecan Terzi, Mustafa(16 yaşında daha belki 1-2 yıla kadar fiziğini geliştirir.) Demir Ege'de fiziken biraz cılız ama yapısı öyleyse bunu daha efektif kullanması gerekiyor, Emirhan Topçu İzmirli kızları düşürdükten sonra biraz da İstanbul kızlarına yazıyor herhalde:) Bana göre gençlerimiz de sıkıntı yok. Her maç 1 tanesine şans verilse bile adamlar maç deneyimiyle birlikte fiziklerine de yükleme yaparlar.
Demir Ege cılız değil aslında ama uzun olunca cılız gözüküyor. :D

Her futbolcu fizikli olacak diye bir şey yok. İskelet gibi olmasınlar yeter. Delibaş mesela, bu çocuk Semih gibi fizikli olmasın, gerek yok.

Delibaş, maç sonu min 20 kıza dmden mesaj attı bile izlendin mi beni diye.

Mustafa 16 yaşına göre fiziği iyi.

@Count Alucard Bu arada hazir iddiamız kalmamışken Enes Cinemre'yi de görmek isterdim.

Demir Ege cılız değil aslında ama uzun olunca cılız gözüküyor. :D

Her futbolcu fizikli olacak diye bir şey yok. İskelet gibi olmasınlar yeter. Delibaş mesela, bu çocuk Semih gibi fizikli olmasın, gerek yok.

Delibaş, maç sonu min 20 kıza dmden mesaj attı bile izlendin mi beni diye.
Her futbolcunun olmasına gerek yokta cılız olunca da fizik mücadelesi yüksek maçlarda kolay darbeden hemen sakatlanıyorlar. Malum bizim alt yapıların antreman ve fitness'ları da kötü olduğundan bunlara dikkat edilmesi gerekiyor. Samet hoca İnşallah alt yapıya gerekli yatırımı yaptırıp Emir Yaşar, Mustafa gibi oyunculara daha iyi yükleme yapılmasını sağlayacak.

Fener ve Beşiktaş'ı tebrik ederim. Gönül isterdi Beşiktaş da guruptan çıksın, neyse artık sağlık olsun.

olur da freiburg galatasaray ile eşleşirse grubu 1. sırada bitirdiğimiz için üzülürüm ama iyi bir maç çıkarttık ve çok rahat kazandık freiburg'a karşı. bu maçta oynadığımızın yarısını oynasaydık, 5 yemezdik fulham'dan :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık