Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şanssızdik. En zor deplasmanlardan birinde bu 3 puan altın değerinde. Bundan zor bı GS deplasmanı var. Cengiz form tutuyor. Crespoda öyle.

Kuşdaşlar özür dileyerekten....

Kolaydı

Beşiktaş ne kadar kötü olursa olsun güzel galibiyet biz Beşiktaş deplasmanına gittiğimizde muhtemelen bu kadar kötü ve eksik olmayacaklar sahalarında da hiç galip gelemiyoruz kötü oldu.

Ezemiyo lem yenemiyo lem. Açın izleyin şu maçları biraz anasını satayım kfnin iyice adı çıkacak. Tarihi farka gidecek maçtı bu sezon bu ligde bir takım rakibini bu kadar ezmemiş rakip bu kadar aciz kalmamıştır hiçbir maçta. Beşiktaş hayatımda gördüğüm en kötü maçını çıkarttı. Ferdi direkt 5m euro daha ekletti bonservisine. Takım takır takır işledi sahadan sildi attı rakibini saçma salak son vuruşlar sonrası kariyer performansı sergileyen Mert olmasa yarına bjk'nin sözleşmesi oyuncusu kalmazdı şu maçtan. Taraftara ayrı parantez açmak lazım. Deplasmanda bir kaç bin kişi ile koca stadı inlettiler. Hepsine helal olsun. Leş hakem performansına ise kafam girsin. Bize vara gitmeden, gözünün önünde gerçekleşen net penaltıyı vermediği an cinnet geçirdim gözüm döndü kendimden geçtim. Son adam diye bjkli topçuya kırmızı verdiği yerde keyfim kaçtı izlediğim şeye lanet ettim. Var olmasa futboldan çok bu mallıklar konuşulacaktı. Neyse, yardırmaya devam lidere selam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık