Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yıl Aston Villa'yı tutsana reis, renkler de aynı hem.
david moyes ayrılmazsa bu sene sonunda, büyük ihtimalle west ham taraftarlığını bırakacağım zaten de aston villa, geçmişinde büyük başarıları olan bir kulüp. başarılı kulüp sevmiyorum ve bordo-mavi renkleri benim için eskiden değerliydi, artık pek bir değeri yok.

topa sahip olma takımlarından hoşlanmıyorum ama moyes'un oynattığı futboldan da tiksinmeye başladım iyiden iyiye. 5 senedir takımın başında, hiç mi gelişmez takımın oyun kalitesi? oyuncu kalitesi yükseldi sadece.

bizim maç devre arasında olduğundan everton-newcastle maçını açtım da trippier, 7 dakika içinde sahaya devasa miktarda kaka bıraktı. aynı hatayı iki kere yaptı ve 2 gol yedirdi takımına.

bir de cengiz'i 10-15 milyona x bir arap takımına iteleyip vasat bir sağ açık aldılar mı baya baya takım olurlar.
İrfan Can formda. Emre Mor da sakatlanmadığı sürece iyi yedek olur. Küfür de yer ama en azından bir iki maç kurtarır.

Biri sakatlanırsa veya maçın gereği gerçek bir sağ kanada ihtiyaç duyulursa İrfan daha çok oynamak istediği 8 numara oynarken taktik disiplini olan gerçek bir sağ kanat oyuncusu da eksikliği tamamlar. Ama devre arasında fenerin bu kadar harcamaya girmesi doğru olur mu bilemiyorum. Muhtemelen bir de stoper alacaklar.

Fener bol oyuncu almayı sever Kent'i gönderip bir transfer yapabilir ama bu İrfan'ı ve Cengiz'i üzmeyecek bir transfer olur.
Biri en formda Türk oyuncularından diğeri ise çok ciddi bir yatırım yapılmış bir oyuncu.

Son düzenleme:
Vasattan kastın kim olabilir? Kent bile tatmin etmedi vasat altı. Bir ara Toko Ekambi deniyordu tam formunda olmasa bile o ayar bi adam iyi olurdu bence. Pek tercih de yok gibi görünürde.
hiçbir kastım yok. cengiz'in vasat bile olamadığını vurgulamak için yazdım. cengiz, hala kredisi olan bir oyuncu ama fb gibi başarılı olmak zorunda olan bir takımın en pahalı transferi olunca eleştirinin seviyesi de yüksek oluyor haliyle

İrfan Can formda. Emre Mor'da sakatlanmadığı sürece iyi yedek olur. Küfür de yer ama en azından bir iki maç kurtarır.

Biri sakatlanırsa veya maçın gereği gerçek bir sağ kanada ihtiyaç duyulursa İrfan daha çok oynamak istediği 8 numara oynarken taktik disiplini olan gerçek bir sağ kanat oyuncusu da eksikliği tamamlar. Ama devre arasında fenerin bu kadar harcamaya girmesi doğru olur mu bilemiyorum. Muhtemelen bir de stoper alacaklar.

Fener bol oyuncu almayı sever Kent'i gönderip bir transfer yapabilir ama bu İrfan'ı ve Cengiz'i üzmeyecek bir transfer olur.
Biri en formda Türk oyuncularından diğeri ise çok ciddi bir yatırım yapılmış bir oyuncu.
valla benim niyetim cengiz'e sallamaktı :) :) sağ açık alıp almayacaklarına dair hiçbir bilgim yok. stoper onlar için elzem. en kötü ihtimalle kaliteli bir yedek stoper almaları mantıklı olur.

hiçbir kastım yok. cengiz'in vasat bile olamadığını vurgulamak için yazdım. cengiz, hala kredisi olan bir oyuncu ama fb gibi başarılı olmak zorunda olan bir takımın en pahalı transferi olunca eleştirinin seviyesi de yüksek oluyor haliyle
Kast derken aklında birileri var mı gibisinden sormuştum yoksa Cengiz'in Fener tarihinin en kötü yerli oyuncularından biri olduğunu şu ana kadarki performansıyla kabul etmemek yalan olur. Ekambi deniyordu bi ara Fener'e o yüzden dedim acaba aklında birileri var mı. Ekambi tam böyle şu an da biraz performans düşüşü vardır vasatın bi tık üstü böyle idare eder bi adam olurdu. Sir Sinan Engin'in de dediği gibi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık