Kel yine zortladı, gözün aydın. @Gon Freecs
Az daha zorlasan ışığı kapatma patron diyecek
Ben de…
Şuna bak Muleka daha farkında. Rıza hoca en çok senin durumun farkında olup, bunları söylememen gerekiyor. Puan puandır ne demek? Senden kimse zaten bir şey beklemiyordu bu sezon, şu saçma açıklamalarla daha çok eksi yazıyor kendisine. Rıza Çalımbay bizim için, İsmail Kartal da sizin için, bunlar camiaların sevilen isimleri olsa da hem kendilerine hem de çok sevdiği takımlara zarar veriyorlar. Bu seviyeleler için yetkinlikleri yetersiz maalesef.Az daha zorlasan ışığı kapatma patron diyecek
Premier Lig hakemleri bu sezon TR hakemlerinden beter sanırım. Gün geçmiyor ki skandal bir karar olmasın.Ömrü hayatım boyunca 1.lig seviyesinde son city tothennam maçındaki kadar net şike emaresi görmemiştim. Hakem son dakika Haaland'a yapılan faulu avantaja bırakıyor ve devamında Haaland savunma arkasına pas atıp Grealish'i kaleci ile karşı karşıya bırakıyor bunu gören hakem pozisyonu orada kesip faul veriyor. Akıl tutulması yaşamış da olabilir ama gerçekten araştırılması lazım inanılmaz bir skandal o karar.
PL tayfa harbi mal yıllardan beri net sarı kartlık faulleri ama burası pl sert futbol vs ayağına oynatıp tribe giriyorlar. Hakemleri hiçbir zaman bir bok değildi sadece VAR sistemini ve maç yayını yapmayı aşırı iyi beceriyorlar.Premier Lig hakemleri bu sezon TR hakemlerinden beter sanırım. Gün geçmiyor ki skandal bir karar olmasın.
VAR'da bile rezil oldular bu sene.PL tayfa harbi mal yıllardan beri net sarı kartlık faulleri ama burası pl sert futbol vs ayağına oynatıp tribe giriyorlar. Hakemleri hiçbir zaman bir bok değildi sadece VAR sistemini ve maç yayını yapmayı aşırı iyi beceriyorlar.