Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dalgaya almadım ki örnek vermiştim sadece

Tamam da Real'de kaç sakat var, dönme süreleri ne? Ya da Fenerde kaç sakat var, dönme süreleri ne?

Aradaki kısası yapacak veri var mı elinde yoksa sadece Arda Güler'i bildiğin için mi onu yazdın?

Adana maçı 5 gün sonra, dinlenmek için yeterli bir süre var.

Anlamıyor oluşumu sorgulamışsın da, Bayern'e karşı pilin bitecek kadar oynamasan zaten 6-7 yersin. İsmail Hoca'nın takımı oynasa ilk yarı 5 gol mü atardı?

Biz dedik ama inandıramadik FBli arkadaşlari, İsmail hoca iyi insan olabilir ama kendini ispatlamış bir hoca değil. FB evladı olarak FB zor duruma düşünce gelir görevini yapar ve gider. Kendini uluslararası geliştirmek yerine yerinde sayar. Okan dedik kaç dil biliyor Avrupa kariyeri var. Mertens ile bir İtalya ligi konuşur dedik. Ayrıca Okan GS evladı olduğu için gelmedi. Anadolu takımlarında başarı yakaladı. GS liyakat kavramı olan bir takım, zaman zaman dışına çıksa da böyledir. FB de Rıdvan bir bakarsın FB başına hoca olmuş, geçmişte var bunun örnekleri. Başarılı olur İsmail hocam ama vizyoner olarak olmaz. Olsaydı şimdiye kadar olurdu. Bazen FB için gerçekten üzülüyorum.
Kimi neye inandıramadınız dostum isoyu ipleyen mi var? Kadroya çok ellemesin yeter mottosuyla takip ediyoruz ligi mevzu iso'da değil kadroda her daim

Son düzenleme:
Tamam da Real'de kaç sakat var, dönme süreleri ne? Ya da Fenerde kaç sakat var, dönme süreleri ne?

Aradaki kısası yapacak veri var mı elinde yoksa sadece Arda Güler'i bildiğin için mi onu yazdın?

Adana maçı 5 gün sonra, dinlenmek için yeterli bir süre var.

Anlamıyor oluşumu sorgulamışsın da, Bayern'e karşı pilin bitecek kadar oynamasan zaten 6-7 yersin. İsmail Hoca'nın takımı oynasa ilk yarı 5 gol mü atardı?
Realde de oldukça fazla sakatlık vardı sadece arda için demedim.

5-6 yemek ayrı kondisyon ayrı. Gs daha kondisyonlu olsaydı belki yenebilirdi. Yani gsnin normalde yapması gereken maç boyunca o kondisyonu sürdürmeye çalışmak. Bu bizim ligin takımları için zor çünkü topun oyunda kalma süresi çok az ama buruk bunun üstüne bir de rotasyonu düşük tutuyor. Boey ve torreira mesela, adamların performansı da düşüyor.

İsmail hoca 5 gol atardı demiyorum tabi ki Fener olsa söyle böyle olurdu da demiyorum. Gs özelinde konuşuyoruz. Olması gerekeni söylüyorum.

Kimi neye inandıramadınız dostum isoyu ipleyen mi var? Kadroya çok ellemesin yeter mottosuyla takip ediyoruz ligi mevzu iso'da değil kadroda her daim
Mevzu isoda nasıl değil reis? Biraz işin teknik kısmına bak istersen. Kaliteli oyun iyi oyuncu iyi teknik-taktik ile oynanır ikisinden biri eksikse sistem cortluyor. İsmail hoca da işin teknik kısmını bazı eksikleri olsa da (burada bunları çokça yazdım) gayet iyi götürüyordu, modern oyun oynatmaya çalışıyordu ta ki sakatlıklardan dolayı alternatif bir oyun ortaya koyma zorunluluğu doğana kadar.

Mesela okanda başlarda böyleydi düzgün alternatif oyunu yoktu. Değişiklik yapınca, forveti çiftleyince falan oyunu aşırı bozuluyor hatta kaybediyordu. Ama sonradan biraz biraz bunu düzeltti. Gerektiği zaman 3lü stopere dahi dönüyor. Belki bu uyumla belli bir vaktin geçmesi ile mümkün oluyordur bilemiyorum ama ismail hoca da bu yönünü geliştirmeli.

Realde de oldukça fazla sakatlık vardı sadece arda için demedim.

5-6 yemek ayrı kondisyon ayrı. Gs daha kondisyonlu olsaydı belki yenebilirdi. Yani gsnin normalde yapması gereken maç boyunca o kondisyonu sürdürmeye çalışmak. Bu bizim ligin takımları için zor çünkü topun oyunda kalma süresi çok az ama buruk bunun üstüne bir de rotasyonu düşük tutuyor. Boey ve torreira mesela, adamların performansı da düşüyor.

İsmail hoca 5 gol atardı demiyorum tabi ki Fener olsa söyle böyle olurdu da demiyorum. Gs özelinde konuşuyoruz. Olması gerekeni söylüyorum.

Mevzu isoda nasıl değil reis? Biraz işin teknik kısmına bak istersen. Kaliteli oyun iyi oyuncu iyi teknik-taktik ile oynanır ikisinden biri eksikse sistem cortluyor. İsmail hoca da işin teknik kısmını bazı eksikleri olsa da (burada bunları çokça yazdım) gayet iyi götürüyordu, modern oyun oynatmaya çalışıyordu ta ki sakatlıklardan dolayı alternatif bir oyun ortaya koyma zorunluluğu doğana kadar.

Mesela okanda başlarda böyleydi düzgün alternatif oyunu yoktu. Değişiklik yapınca, forveti çiftleyince falan oyunu aşırı bozuluyor hatta kaybediyordu. Ama sonradan biraz biraz bunu düzeltti. Gerektiği zaman 3lü stopere dahi dönüyor. Belki bu uyumla belli bir vaktin geçmesi ile mümkün oluyordur bilemiyorum ama ismail hoca da bu yönünü geliştirmeli.
Ana etmen Kadro. Fred'in yanına azman bi 6 çektiğinde bu takım vites yükseltecek misal. O zaman da olay kadroda olacak. Iso kadroya uygun oynatsın yeter

Montana

Ana etmen Kadro. Fred'in yanına azman bi 6 çektiğinde bu takım vites yükseltecek misal. O zaman da olay kadroda olacak. Iso kadroya uygun oynatsın yeter
Biz de çoğu maçı kadro kalitesiyle kazanıyoruz. Okan'ı ligdeki hocalardan farklı yapan en önemli şey oyuncularla olan ilişkisi derim. Bitik olarak gelen kişilerden verim alabiliyor.

İsmail Kartal'ın başarısız bir teknik direktör olduğu belliydi. Ağustos ayında da yazmıştım, hayatında hiçbir başarısı olmayan bir adam nasıl olur da sürekli Fenerbahçe'nin başına defalarca kez getirilir? Bir değil, iki değil.

Güzelim kadro bir vasıfsızın elinde hiç oldu yine.
Uzun zamandır futbola bakmıyordum son birkaç aydır baktım Abdullah Avcı falan bu adamdan daha iyi teknik direktör olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık