Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fırat Aydınus: "Fenerbahçe'nin, Hatayspor ile oynadığı maçta, Volkan Bayarslan'ı ikaz ederek Fenerbahçe'nin lehine penaltıyı verdiren yardımcı hakem Kemal Yılmaz'a, 'VAR dururken sen niye karıştın' dediler ve ceza verdiler!"

Hahahah doğru karar verilmesi bile istenmiyor.
Valla ben hakemler Mert'e kırmızı doğru dedikleri için kabul edip, sindirdim. Şu an kabul etmiyorlarsa geçen haftadan farklı olan ne? Bilmiyorum bugün penaltıya çok bir şey demedim ama faul pozisyonunda Fırat Aydınus'a katılıyorum. Top taça falan gitmiş olsa ok'ydim ama oyuncuya aynı anda hem müdahale hem faul yapıyor. Neyse bu saatten sonra bizde haksızlık yapsak oluruna bakacağım.

Valla ben hakemler Mert'e kırmızı doğru dedikleri için kabul edip, sindirdim. Şu an kabul etmiyorlarsa geçen haftadan farklı olan ne? Bilmiyorum bugün penaltıya çok bir şey demedim ama faul pozisyonunda Fırat Aydınus'a katılıyorum. Top taça falan gitmiş olsa ok'ydim ama oyuncuya aynı anda hem müdahale hem faul yapıyor. Neyse bu saatten sonra bizde haksızlık yapsak oluruna bakacağım.
Yahu artık iş farklı noktalara gitti, bizim her maçta bir fiyasko karar çıkıyor aleyhimize. Neyse ki takım oynuyor şuana kadar sorun olmadı ama diyelim yorgun ya da gününde olmadı takım, bu eyyamlarla puan kaybedersek ne olacak?

Yan hakem net penaltıyı gördü ve hakemi uyardı diye ceza vermişler bizim maçta. Böyle bir şey var mı? Resmen "FB lehine karar vermeyin" demek bu. Hakem gördüyse net biçimde uyarır, söyler vb.

Hatalı karara değil de doğru karara ceza veriliyor ülkede...

Rahatına bak kardeşim buraya gelip ezdik falan yaz çok başarılıyız de, takıl işte :fool:

bu konu başlığında insanların birbirini yemesini ve değiştiremeyecekleri şeyler hakkında tartışmasını okumak çok keyifli.

millwall taraftarı olan biriyle rastlaşmam imkansıza yakın ama keşke forumda bir chelsea ya da tottenham taraftarı olsa da ben de tadabilsem bu zevki :(

bizim uefa kupamız var. hemi de iki tane:hıh:

crystal palace, fulham falan bunlar köy takımı. rakip olamazlar bize.
West Ham’ı severim ya ben direkt Galatasaray tutar gibi hiçbirini desteklemiyorum keşke dediğin taraftarlardan biri olsaydı da çekirdek çitleyen tarafa biz geçseydik :D

Bugüne kadar Chelsea’yi severdim rezalet maçtan sonra kuponuma zarar verdiği için askıya aldım.Nkunku talihsizliği mahvetti adamları rezil haldeler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık