Bunlar iyice azıtmışlar Allah bize ve takıma sabır versin.Fırat Aydınus: "Fenerbahçe'nin, Hatayspor ile oynadığı maçta, Volkan Bayarslan'ı ikaz ederek Fenerbahçe'nin lehine penaltıyı verdiren yardımcı hakem Kemal Yılmaz'a, 'VAR dururken sen niye karıştın' dediler ve ceza verdiler!"
Hahahah doğru karar verilmesi bile istenmiyor.
Valla ben hakemler Mert'e kırmızı doğru dedikleri için kabul edip, sindirdim. Şu an kabul etmiyorlarsa geçen haftadan farklı olan ne? Bilmiyorum bugün penaltıya çok bir şey demedim ama faul pozisyonunda Fırat Aydınus'a katılıyorum. Top taça falan gitmiş olsa ok'ydim ama oyuncuya aynı anda hem müdahale hem faul yapıyor. Neyse bu saatten sonra bizde haksızlık yapsak oluruna bakacağım.Fırat Aydınus: "Fenerbahçe'nin, Hatayspor ile oynadığı maçta, Volkan Bayarslan'ı ikaz ederek Fenerbahçe'nin lehine penaltıyı verdiren yardımcı hakem Kemal Yılmaz'a, 'VAR dururken sen niye karıştın' dediler ve ceza verdiler!"
Hahahah doğru karar verilmesi bile istenmiyor.
Yahu artık iş farklı noktalara gitti, bizim her maçta bir fiyasko karar çıkıyor aleyhimize. Neyse ki takım oynuyor şuana kadar sorun olmadı ama diyelim yorgun ya da gününde olmadı takım, bu eyyamlarla puan kaybedersek ne olacak?Valla ben hakemler Mert'e kırmızı doğru dedikleri için kabul edip, sindirdim. Şu an kabul etmiyorlarsa geçen haftadan farklı olan ne? Bilmiyorum bugün penaltıya çok bir şey demedim ama faul pozisyonunda Fırat Aydınus'a katılıyorum. Top taça falan gitmiş olsa ok'ydim ama oyuncuya aynı anda hem müdahale hem faul yapıyor. Neyse bu saatten sonra bizde haksızlık yapsak oluruna bakacağım.
Rahatına bak kardeşim buraya gelip ezdik falan yaz çok başarılıyız de, takıl işteValla ben hakemler Mert'e kırmızı doğru dedikleri için kabul edip, sindirdim. Şu an kabul etmiyorlarsa geçen haftadan farklı olan ne? Bilmiyorum bugün penaltıya çok bir şey demedim ama faul pozisyonunda Fırat Aydınus'a katılıyorum. Top taça falan gitmiş olsa ok'ydim ama oyuncuya aynı anda hem müdahale hem faul yapıyor. Neyse bu saatten sonra bizde haksızlık yapsak oluruna bakacağım.
West Ham ne zamandır Londra devlerine rakip olabilmiş ki Crystal Palace ile uğraşın sizchelsea ya da tottenham taraftarı olsa da ben de tadabilsem bu zevki![]()
bizim uefa kupamız var. hemi de iki taneWest Ham ne zamandır Londra devlerine rakip olabilmiş ki Crystal Palace ile uğraşın siz![]()
West Ham’ı severim ya ben direkt Galatasaray tutar gibi hiçbirini desteklemiyorum keşke dediğin taraftarlardan biri olsaydı da çekirdek çitleyen tarafa biz geçseydikbizim uefa kupamız var. hemi de iki tane
crystal palace, fulham falan bunlar köy takımı. rakip olamazlar bize.