7 kişi tıraşa geldik usta, arkadaşın biri hala daha bir şeyler olabilir diye sakal tıraşı oluyor çıkaramıyoruz çocuğu.@Whitebear D tüm mahalleyi berbere götürmüş bunun başka açıklaması olamaz.
Yakışmadı reis lig maçına saklasaydın bunu : ))
7 kişi tıraşa geldik usta, arkadaşın biri hala daha bir şeyler olabilir diye sakal tıraşı oluyor çıkaramıyoruz çocuğu.@Whitebear D tüm mahalleyi berbere götürmüş bunun başka açıklaması olamaz.
Yakışmadı reis lig maçına saklasaydın bunu : ))
Şimdi Ndshgskd uefa alıp üstüne Real'i mi tokatlayacak. Beklerim. İsmail hocam takımı güzel yönetti. Cengiz olmasaydı zaten maç farklı olurdu. Ona da 15M boşuna vermemişler.Tarihin en kötü realiydi o, bu njebsjsna o real'e 5 atar geçerdi.
Biraz haksızlık yaptım doğru. Sonucta Abdulkerim'e 1m bile vermeyen Fb Cengiz'e 15m verdi. Uzay takımı kurdu. Real direnemez bu takıma.Haksızlık yapma, tarihin en iyi Nordsdgfjkfdgj takımı var burda. O Real 3-4 atardılar.
Reis kızma bu yorumdan sonra Fener 6 yiyince sen*Ulan bu ne? Abi siz şaka mısınız Brugge'den böylesine küskü yemek nedir ne oluyor bjkye paf takımla mı çıkıyorsunuz maçlara anasını satayım
en iyisini yapmışsınız. tamam, seviyoruz takımlarımızı ve üzülüyoruz kötü günlerine ama kendi takımımıza ve onu yönetenlere sallayacağız/hesap soracağız. ortada bir kötü sonuç varsa sorumlusu onlar.Valla 5-0 yenildiğimizde buradan birine sövüp futbol konusuna veda edecektim. Sonra sakinleştim, benim flörtle dedikodu yaptıktan sonra Fener'de aynı farkla yenilince rahatladım. Yoksa çok yalnız kalmıştım. </3