Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tarihin en kötü realiydi o, bu njebsjsna o real'e 5 atar geçerdi.
Şimdi Ndshgskd uefa alıp üstüne Real'i mi tokatlayacak. Beklerim. İsmail hocam takımı güzel yönetti. Cengiz olmasaydı zaten maç farklı olurdu. Ona da 15M boşuna vermemişler.
Haksızlık yapma, tarihin en iyi Nordsdgfjkfdgj takımı var burda. O Real 3-4 atardılar.
Biraz haksızlık yaptım doğru. Sonucta Abdulkerim'e 1m bile vermeyen Fb Cengiz'e 15m verdi. Uzay takımı kurdu. Real direnemez bu takıma.

İyi ki takım tutmayı bırakmışım böyle bir rezillik olamaz Türk takımlarının bu kadar yetersiz kaldığı bir dönem daha geldi mi ya? Ama işin gırgırı eğlencesi fazla tabi ki :D

Valla 5-0 yenildiğimizde buradan birine sövüp futbol konusuna veda edecektim. Sonra sakinleştim, benim flörtle dedikodu yaptıktan sonra Fener'de aynı farkla yenilince rahatladım. Yoksa çok yalnız kalmıştım. </3
en iyisini yapmışsınız. tamam, seviyoruz takımlarımızı ve üzülüyoruz kötü günlerine ama kendi takımımıza ve onu yönetenlere sallayacağız/hesap soracağız. ortada bir kötü sonuç varsa sorumlusu onlar.

rakip takım taraftarının en doğal hakkı dalga geçmek. onların kötü gününde de biz onlarla dalga geçeceğiz. maç başına en az 10-15 bin euro kazanan adamlar sahaya bıraktığı için kalp kırmaya değmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık