Montana
Beşiktaşın 5 yediği gün fazla dalga geçilmesin diye 6 gol yiyen Fb büyüklüğü
Neyle alakası var? Yahu stoper mi var takımda? Geriden oyun kuran 3 adam var FB de normalde. Fred-Ferdi-Djiku bu 3 adamda yok. Üstüne stoper tandemi yok. İsmail mamalak gibi sadece koşuyor.Şu skorun kadroyla alakası yok. Takımlarımız artık bahane üretmek yerine gerçeklerle yüzleşmeli.
10 dk dayanamadılar, 1 tane daha yediler ben yazana kadar. Gitti güzelim çalışma.Yarın herhangi bir yerde geçecek sohbet.
Abi Fenerde beşiktaş da 5 yediya, bizi rezil ettiler.
X kişisi: Kimden yediler o kadar ya, Manu bayern falan mı?
Abi onlar şampiyonlar liginde Gs ile oynuyorlar.
X kişisi: Ee kimden yediler o zaman.
Abi Beşiktaş club brugge'den yedi, şey fenerde şeyden yedi.
X kişisi: olm neyden yediler. Sen maçı izlememişsin bile daha takımı bilmiyorsun.
Abi yok valla izledim de takımın adını söyleyemiyorum.
X kişisi milan falan mı?
Abi dur telefona Fb'ye 5 atan takım yazıp göstereceğim. işte bu Nordsjaelland
X kişisi sen benle kafa mı buluyorsun, klavyeye rastgele bastın, böyle takım mı olur daha güzel atsaydın.
Abi valla takım bu.
Kardeşlik yine ortaya çıktı. FB abiliğini yaptı.Beşiktaşın 5 yediği gün fazla dalga geçilmesin diye 6 gol yiyen Fb büyüklüğü
Fb'nin başarısız olmasının sebebi şu bahaneler. Komple yedek kadroyla çıksa daha değerlidir rakipten Fener. Hadi yenmeyi geçtim ama şu skorun açıklaması yok timsah. İstersen 6 atamın sakat olsun, sen kabul edebiliyor musun FB'li olarak bu takımdan 5 yemeyi?Neyle alakası var? Yahu stoper mi var takımda? Geriden oyun kuran 3 adam var FB de normalde. Fred-Ferdi-Djiku bu 3 adamda yok. Üstüne stoper tandemi yok. İsmail mamalak gibi sadece koşuyor.