Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Angelino dün leş gibi oynadı, Ekşi'de 2 sayfa entry var sadece. Normalde 9-10 sayfa olmalıydı, bana mı kötü geldi sadece? Hatta ofansif olarak bizi geriye çeken tek oyuncuydu, tek başına sol kanadı yedi.

evimizdeki maçta zorla yendiğimiz top'ola deplasmanına 7 yedekle çıkıyoruz. olması gereken bu ama maçı izlerken sıkıntıdan öleceğim muhtemelen.

club brugge galibiyetine 1.98 oran veriyor. bjk'nin leş attığını düşününce oran çok yüksek geldi gözüme. hayır, rotasyon da yapmamış ki club brugge. ilginç. 2&1.5 üste attım 200 lira.

Stoper olan Aytuğ var, altyapıdan çıkma. Onur kadar oynayamaz mı mesela o çocuk? Cenk istediği kadar gol atsın, artık gidemiyor. Onun yerine Semih olmaz mıydı? Sonuç ne olursa olsun kötü tercihler. Zaten iddiamız kalmamış, bu çocuklar oynasa daha iyiydi.

"Avrupa maçları da önemli oradan kazanılan maçlarla kulübe gelir sağlayabiliriz" vs. demişti daha önce.

Ama bundan da öte seçime kadar tüm maçları kazanıp veya en azından kaybetmeyip devre arasında başka bir hoca gelmemesini istiyor. Beşiktaş'ı ayağa kaldıran hoca olmak istiyor doğal olarak.

Bu yüzden belki Aytaç'ın tecrübesizliğinden belki de antrenmanlarda yeterince iyi görmediğinden gruptan çıkma şansı kalmamış olsa da Aytaç'a şans vermiyor. Ama Aytuğ solak diye oynatmadım diyor.

Edit: BJK yemiş bile : (

"Avrupa maçları da önemli oradan kazanılan maçlarla kulübe gelir sağlayabiliriz" vs. demişti daha önce.

Ama bundan da öte seçime kadar tüm maçları kazanıp veya en azından kaybetmeyip devre arasında başka bir hoca gelmemesini istiyor. Beşiktaş'ı ayağa kaldıran hoca olmak istiyor doğal olarak.

Bu yüzden belki Aytaç'ın tecrübesizliğinden belki de antrenmanlarda yeterince iyi görmediğinden gruptan çıkma şansı kalmamış olsa da Aytaç'a şans vermiyor. Ama Aytuğ solak diye oynatmadım diyor.

Edit: BJK yemiş bile : (
Ya kanattan dönme bek oynuyor stoperde, sol ayaklı diye Aytuğ nasıl oyanmaz? Al şimdi de 2 yedin, Aytuğ oynasa onla da bunu yerdin.

Ziyech kötü transfer dediği de söyleniyor.
Forumda FB'lilerin Ziyech torbacı, elde patladı, kötü oyuncu demeleri hariç bir kötü laf okumadım. Ziyech sezonun kilit oyuncusu olur eğer oynamaya geldiyse demiştim beğenmişti o mesajımı adama komplo kurma. xd

Vecino'da 32 yaşında 6 milyon bonservis, yıllık 3.5 milyona gelecekti gelse.Ndombele'yi 1 yıl denemek daha akılcıydı oynama isteği olsaydı gelir gelmez çok fena işler yapardı devre arasında bile çıkabiliriz şimdi o rahatlığı var. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık