Ben bugün iyi eğlendim yav, ne ağıtı?

Ben bugün iyi eğlendim yav, ne ağıtı?
Şaka falan yapıyorsun heralde. Tebrik ederim de yani defansta bin tane amatörlük yapıldıBal mi. Maci iyi izleyemedin herhalde.
Manu 5 dakikada 18 gol şansı yakaladı bir araŞaka falan yapıyorsun heralde. Tebrik ederim de yani defansta bin tane amatörlük yapıldı
Benzin bitti son yirmi dakka, dağıldı takım. Öyle durumlarda topu ayakta tutmak lazım ama yapamıyoruzMuslera iyiydi bu arada 2-3 tane çok kritik çıkışı var.
Son 10 dakikada maçı satmış gibi oynadık. Yine de maçın genelinde puanı fazlasıyla hak ettik. Yenilen penaltı da cabası.
Ndombele o kadar kötüydü ki, ilk kez Olivera girdikten sonra iyi müdahaleler yaptı.
Kerem bir ara gereksiz çalıma girip gol yediriyordu topladığı tüm karizmayı 5 dakika da tekrar dağıtıyordu neredeyse.
Neyse Okan hoca Pendik maçında da dinlendirsin Keremi.
Üst üste
AdanaDemir,
Kopenhag Dep,
Sivas Dep.
Karagümrük
Fener dep.
Fener kupa Maçları var.
İngiltere'de adama Suriyeli muamelesi çekmeye başlamışlar usta. Derhal müdahale bekliyorum senden.
Az önce sokaklara indim yok öyle bir şey herkes Onana dünyanın sayılı kalecilerinden ama Galatasaray onun ayarlarını bozdu diyor.İngiltere'de adama Suriyeli muamelesi çekmeye başlamışlar usta. Derhal müdahale bekliyorum senden.