Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla yüzüne doğru mu göremedim, benim boktan iptvde paralele açmış gözüküyordu ama yüzüne doğru ise birşey demem.
Maçı izlemedim pozisyonu bilmiyorum ama kurallarda yüzü korumak diye bir şey yok.

Ancak eli doğal konumda olsa bile topla bilerek oynaması veya vücudu büyütmesi, elin doğal olmayan açısı kendisine avantaj sağlaması gerekiyor. Bunun dışında çarpma vs. için penaltı verilmiyor. Penaltı dışında akan oyunda da el verilmemesi gerekiyor ama hakemler dışarda çok daha rahat el çalıyor tabii.

Eğer oyuncu aşağıdakileri yaparsa, bu bir ihlaldir:
• topa bilerek eli/kolu ile dokunursa, örneğin elini/kolunu topa doğru hareket ettirmek
• vücudunu doğal olmayan bir şekilde büyüttüğünde topa eli/kolu ile dokunursa.
Bir oyuncunun elinin/kolunun pozisyonu, oyuncunun belirli bir pozisyon için yaptığı vücut hareketinin bir sonucu veya gerekçesi değilse, oyuncu vücudunu doğal olmayan şekilde büyütmüş olarak kabul edilir. Oyuncu elini/kolunu bu pozisyondu bulundurarak, topun eline/koluna isabet etmesinin ve cezalandırılmanın riskini almaktadır.
• rakip takım kalesine;
• kaleci de dahil, kazara bile olsa eli/kolu ile doğrudan top eline/koluna kazara bile olsa temas ettikten hemen sonra bir gol atarsa.

Maçı izlemedim pozisyonu bilmiyorum ama kurallarda yüzü korumak diye bir şey yok.

Ancak eli doğal konumda olsa bile topla bilerek oynaması veya vücudu büyütmesi, elin doğal olmayan açısı kendisine avantaj sağlaması gerekiyor. Bunun dışında çarpma vs. için penaltı verilmiyor. Penaltı dışında akan oyunda da el verilmemesi gerekiyor ama hakemler dışarda çok daha rahat el çalıyor tabii.

• topa bilerek eli/kolu ile dokunursa, örneğin elini/kolunu topa doğru hareket ettirmek
Bir oyuncunun elinin/kolunun pozisyonu, oyuncunun belirli bir pozisyon için yaptığı vücut hareketinin bir sonucu veya gerekçesi değilse, oyuncu vücudunu doğal olmayan şekilde büyütmüş olarak kabul edilir. Oyuncu elini/kolunu bu pozisyondu bulundurarak, topun eline/koluna isabet etmesinin ve cezalandırılmanın riskini almaktadır.
• rakip takım kalesine;
• kaleci de dahil, kazara bile olsa eli/kolu ile doğrudan top eline/koluna kazara bile olsa temas ettikten hemen sonra bir gol atarsa.
Yok yüzüne doğru ise zaten el doğal konumunda oluyor, beni ilgilendirmiyor ya, hakemler yorumlar.

• rakip takım kalesine;
Vücudu buyutmuyor ya da bir avantaj sağlamıyor top yandan geliyor zaten

Yazık oldu Karagümrük'e 1-1 olduktan sonra oldu o penaltı pozisyonu öne geçip maçı öyle bitirirlerdi. Şimdi bakalım Trio FB'yi bu maç nasıl mağdur çıkaracak merakla bekliyorum. xd

gs bu manu'ya 3 atar. hele bir de ırz düşmanı günündeyse eforsuz yener.

ashley young maçı satmamış olsa everton da yenerdi bu manu'yu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık