#RizedeBembeyazGece
Tırt ligini sal hacı, bak ben saldım sadece Tadic maçtaysa izliyorum kafam rahatRezalet bir TFF ve MHK, bunlar böyle daha çok gider yabancı sistem gelmediği sürece...
Kendini ne güzel kandırıyorsun öyle. :SKadir sağlam iki Başakşehir maçında da GS'yi doğrayan, fenerin geçen sene kupasız kalmamasını sağlayan hakem. Bu yüzden kimse kendisini kandırmasın : ))
Bu maçta da baştan sona bir çok hatalı karar verdi. Verdiği bir karar maçın kaderini GS'nin lehine etkiledi. Bu sezon tarafsız maçları ve yorumları izleyen GS kollanıyor, hakemle kazanıyor vs. demez.
Yok yahu savunmaları komik, hakemle maç aldılar. Sonra şöyle oynuyoruz böyle oyunuyoruz derler 2-3 hafta sonra bunları unutturmaya çalışıp...Tırt ligini sal hacı, bak ben saldım sadece Tadic maçtaysa izliyorum kafam rahat![]()
Ben kendimi kandırmam için rahat olsun. Takım fark etmeksizin aynı pozisyona faul derim. Kendimi övmeyi sevmem ama nadir rastlanır bir meziyet maalesef. Hakemin GS lehine maçı etkilediğini de söylediğim gibi gördüğüm neyse onu söylerim.Kendini ne güzel kandırıyorsun öyle. :S
Rize'nin penaltısı verilmedi, üstüne attığınız golün öncesi faul. Hakem net olarak skoru etkileyen karar verdi, daha ne hakemle kazanacaksınız?