Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dombili Alanya maçında 11 diyorlar bakalım tutturacaklar mı sezon başında beri 2-3 haftada bir yazıyorlar bunu.

Bu arada Fred yine oynayamıyormuş herhalde İso dediğim gibi erken denemiş yine attırmış gibi adeleyi. Karagümrük maçında puan kaybı bekleyelim bakalım. xd

Dombili Alanya maçında 11 diyorlar bakalım tutturacaklar mı sezon başında beri 2-3 haftada bir yazıyorlar bunu.

Bu arada Fred yine oynayamıyormuş herhalde İso dediğim gibi erken denemiş yine attırmış gibi adeleyi. Karagümrük maçında puan kaybı bekleyelim bakalım. xd
Doğrudur belki bu sene genelde GS'nin kadro sızıntıları doğru çıkıyor ama maça daha çok var ve milli takımdan vs. daha dönmediler.

Arda'nın F.T'nin parasını ödedin demi falan demesinden zaten birşeyler olduğu açık. Bakalım nasıl bir süreç ilerleyecek eğer Seçil Erzan'da böyle böyle oldu derse ortalık karışır. FT'nin tüm itibari GS'liler dışında diğer taraftarlar gözünde düşer. GS'lilerin de tepkisini tam olarak ön göremiyorum, illa ki kızanlar olacaktır ama sallamayanlarda az olmayacaktır diye düşünüyorum.

Arda'nın F.T'nin parasını ödedin demi falan demesinden zaten birşeyler olduğu açık. Bakalım nasıl bir süreç ilerleyecek eğer Seçil Erzan'da böyle böyle oldu derse ortalık karışır. FT'nin tüm itibari GS'liler dışında diğer taraftarlar gözünde düşer. GS'lilerin de tepkisini tam olarak ön göremiyorum, illa ki kızanlar olacaktır ama sallamayanlarda az olmayacaktır diye düşünüyorum.
Fatih Terim zaten GS'liler dışında sevilen bir adam değil pek. GS'liler de pek sevmiyor. Sevmek ile başarılı bulmak farklı.

Olaya gelince Arda daha birkaç gün önce Fatih Terim babam gibi vs. diyordu. Bu yüzden öyle bir durum olduğunu sanmıyorum. Uzun zamandır dolandırıcıların Fatih Terim'e parasını geri yolladıkları söyleniyordu. Bunu da kendi söylemediği sürece bilinmez. Mafya bağlantısıyla tehdit vs. etmiştir öyle parasını almıştır. O da doğruysa tabii. Kendi damadı vs. de para kaptırmış.

Arda İle Seçil arasındaki muhabbette ise şunun geçtiği söyleniyor:

Arda Turan: "Ya Seçil darmadağınım biliyorsun. Peki Fatih hoca karda mı bu işten?
Seçil Erzan: "Valla Arda bir şey söyleyeceğim. Normal şartlarda hoca kardaydı yani çünkü hocanın… Sen yalnızsın değil mi?"
Arda Turan: "Yalnızım. Hoca kârdaydı dimi."
Seçil Erzan: "Hı hı."
Arda Turan: "Ee hocanın da krediler çıkmış. O adamcağız da orada darmadağın."

Burada anlaşılan başta FT'nin karda olup sonradan onun da battığı vs.
Başka bir yerde başka konuşma var mı bilmiyorum.

Anlaşılan en çok Arda Turan'a olan olmuş. O da başka futbolcular, akrabalarını vs. sokmuş bu işe.

Bunlara bir kaç kere para kazandırıp güvenlerini almışlar sonra vurgun yapmışlar. Arda'nın akraba şu bu komple 20milyon doları gittiyse FT'nin daha az gitmiştir.
Bunun için damadı dahil kariyeri boyunca en önemli futbolcularında içinde yer aldığı oyuncular yakacak kadar da karaktersiz değildir (umarım)

Saadet zincirine benzer bir faiz çarkı da yapmış olabilirler. Bu yüzden Arda'nın birilerini getirdiği gibi FT de başkalarını getirmiştir vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık