Derin GS bu ödemeyi kime kitleyecek acaba?
Florya suyuyla öderler artık
Derin GS bu ödemeyi kime kitleyecek acaba?
50 kilo etin üzerine düşüp tek başına yemeye çalışmıştır : ))Boş anıma denk geldi, Ndombele için yazılan ''herif 50 kiloya düşmüş'' yorumuna kahkaha attım.
Doğrudur belki bu sene genelde GS'nin kadro sızıntıları doğru çıkıyor ama maça daha çok var ve milli takımdan vs. daha dönmediler.Dombili Alanya maçında 11 diyorlar bakalım tutturacaklar mı sezon başında beri 2-3 haftada bir yazıyorlar bunu.
Bu arada Fred yine oynayamıyormuş herhalde İso dediğim gibi erken denemiş yine attırmış gibi adeleyi. Karagümrük maçında puan kaybı bekleyelim bakalım. xd
Fatih Terim zaten GS'liler dışında sevilen bir adam değil pek. GS'liler de pek sevmiyor. Sevmek ile başarılı bulmak farklı.Arda'nın F.T'nin parasını ödedin demi falan demesinden zaten birşeyler olduğu açık. Bakalım nasıl bir süreç ilerleyecek eğer Seçil Erzan'da böyle böyle oldu derse ortalık karışır. FT'nin tüm itibari GS'liler dışında diğer taraftarlar gözünde düşer. GS'lilerin de tepkisini tam olarak ön göremiyorum, illa ki kızanlar olacaktır ama sallamayanlarda az olmayacaktır diye düşünüyorum.