Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Futbol Sohbet [1]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senin tanıdıkların Trabzonlu ama ben ve benim tanıdıklarım değil haklısın. Stadınıza ismini verdiğiniz efsane başkanınız Trabzonlu diye girmediğin şekil kalmadı :D
Hiçbir şekle girmedim, bir hikâye anlatın net cevap verince foto atıp komiklik yapmaya çalıştın aklınca. :S

Bende sana net şekilde dedim, futbol bilen büyüklerine sor sana anlatsınlar. Fakat hala cart curt diyorsun. :D

@Montana Suikast ile ilgili herhangi birşey dememiş gördüğüm kadarıyla, başta bunu demiştin ya onunla ilgili var mı Atatürk'ün dediği bir şey? Gördüğüm alay etme muhabbeti var.

Misal farklı kaynaklar, yani tarihçiler bu idam olayının parti kaynaklı olduğunu yazmış. Dediğim gibi dönemin karışık işleri, Nazım denilen kişi Ermeni olayları sebebiyle öncesinde idam mahkumu zaten ama ne hikmetse bir şey olmamış. Suçsuz bulunmasına rağmen asılması Tarihçilerin "Parti olayları" dediği şeye getiriyor.

Foto atmaya devam. :D

Montana

@Montana Suikast ile ilgili herhangi birşey dememiş gördüğüm kadarıyla, başta bunu demiştin ya onunla ilgili var mı Atatürk'ün dediği bir şey? Gördüğüm alay etme muhabbeti var.

Misal farklı kaynaklar, yani tarihçiler bu idam olayının parti kaynaklı olduğunu yazmış. Dediğim gibi dönemin karışık işleri, Nazım denilen kişi Ermeni olayları sebebiyle öncesinde idam mahkumu zaten ama ne hikmetse bir şey olmamış. Suçsuz bulunmasına rağmen asılması Tarihçilerin "Parti olayları" dediği şeye getiriyor.

Foto atmaya devam. :D
O kadar tarih bilgim yok kesin bir şey söyleyemem o yüzden ama genel olarak Atatürk’ü sevmiyorlar, karşıtlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık