Ortada iki aday var. Bir tanesi 1.5 senedir hazırlanıyor. diğeri ısrar ettikleri için aday oldum diyor. Biri tesisler kazandırmaktan, kulübün tapusu olan arsalardan faydalanmaktan bahsediyor, diğeri ise 28 puan yediğimiz dönemden örnek vererek Simao,Quaresma gibi oyuncular gelecek diyor. Söylediklerinin ne kadarını başaracak veya başaramayacak onu ilerde görürüz, ama Serdal Adalı sürekli gördüğümüz aynı filmi bize sunmuyor şu an. Söylediklerinin yarısını yapsa bile yeterli benim için.
Genel olarak benim bahsettiğim olay da bir dahaki seçime kadar Hasan Arat yönetmeli. Bakalım nasıl bir yönetici, biz çok tanımıyoruz ki biraz yaşımız yetmiyor. S.Seba'nın başkan olduğunu ben hayal meyal hatırlıyorum. Hasan Arat'ı 10 yıl önce falan duymuştum o kadar o da başkanlığa ilk aday olduğu dönemlerdi.
Yazılımla uğraştığımdan benim asıl ilgimi çeken olay ise Beşiktaş.app olayı. Benim uzman olduğum konular e-ticaret, ödeme sistemi, satış yönetimi ve muhasebe. Bakıldığında çok zor konular değil bu tip şeyler. Dünyada belki bu şekilde kurumsallaşan tek tük kulüp vardır ama proje açısından çok iyi bir düşünce. Mesela ben trendyol, n11 gibi siteden almak yerine benzer bir ürünü Beşiktaş.app'ten alıp hem kendime hem kulübe kazanç sağlayabilirim. Hatta benim aklımda kendi altyapı ve A Takım detaylı analiz programı yapmak var. Bizimkiler büyük ihtimal bir teknoloji şirketiyle anlaşıp onlara yaptırırlar bu tip şeyleri ama kendi ekiplerini kurup yaptırsalar ve bu ürünü satsalar çok iyi para geliri elde edilir. Hem de maliyeti 0'a indirip kendi ekibinle ileriki projelere de rahat bir şekilde adım atabilirsin.
Neyse Hasan Arat'ın projeleri öyle uçuk kaçık değil ama vizyoner bir bakış açısı var. anç geldiğinden beri yaptığı iyi bir şey yok derecesine az, zaten fikoyu yargılayacak diye getirdik ondan da ses çıkmadı.