Japonya-Türkiye maçının Japonyada olmadığını ne zaman söylesem acaba![]()

Japonya-Türkiye maçının Japonyada olmadığını ne zaman söylesem acaba![]()
Bende milli takıma bir daha cagrılmasın zaten yazdım.Olayı dramatize eden FB tayfa ne yazık ki. Adam antrenmana çıktı diye vatan haini muamelesi yaptınız aylarca.
Şimdi Cengiz özel izinle ayrıldı hem de hazırlık maçı değil grup maçı oynanacak. Ve yenemezsek 1. olamama şansımız var. Buna da delikanlı vatan haini filan demeniz lazım en azından.
Ee ne fark edecek uçakla Belçika yapamıyorlar mı yani istedikleri zaman? Bunu bahane edebilen kişi lig maçlarına çıkmasın o zaman.Görende yani bunlar virane yerlerde yaşıyor sanacak.İstemezsin gelmezsin çok mühim değil hazırlık maçı zaten.Türkiyede değil gelemez denmesi garip.Abdulkerim'in ayrılacağı Ermenistan maçı öncesi belli zaten. Eşi hamileyken hazırlık maçında başka ülkede olmak istememesi kadar doğal bir şey yok.
Kaldı ki o dönem oynatılmayan bir oyuncuydu. Maçlardan önce durumunu anlatıp hazırlık maçı için izin istemiş hepsi bu.
Türkiye'de değil mevzu bu.
Bende milli takıma bir daha cagrılmasın zaten yazdım.
Bunu Cengiz için yazdım. OffffNiye çağrılmasın? Eşinin o gün ağrısı nüksetmiştir ve aynı şehirde bulunmak için İstanbul'da durmuştur.
Bunu Cengiz için yazdım. Offff
Keyfi milli takımı reddetti paşam.Cengiz niye gelmesin?
Haketmiyor.Ne zaman ne oynadı da gelsin oynasın.Cengiz niye gelmesin?
Keyfi milli takımı reddetti paşam.